in

Danijela je sil.vala njega, ne on nju: Sramna izjava Atine Ferari koja tvrdi da je bila Lečićeva ljubavnica!

Slatka-Tajna.Eu

Starleta Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari, prije šest godina bez dlake na jeziku priznala je vezu sa tada oženjenim Branislavom Lečićem. Iako je on u tom periodu na sve moguće načine pokušao da se opere, starleta je imala čvrste dokaze o njihovoj „maloj“ aferi.

U intervjuu za „Alo!“ Atina se prisjetila veze sa Branislavom, a onda iznijela šokantne optužbe na račun Danijele Štajnfeld za koju tvrdi da je Leka sigurno nije sil.vao, jer je on, prije svega gospodin.

– Istina je, bila sam s njim dok je bio oženjen, a zbog mog javnog priznanja tada nismo bili u dobrim odnosima, međutim sve se iskristalisalo. Iskreno, sada o njemu imam fenomenalno mišljenje! Sve je došlo na svoje. Zadnjih par godina imamo jako lijep odnos. Tada sam samo iznijela istinu, nisam imala namjeru da ga blatim, ali je on morao da se brani jer je bio oženjen – rekla je Atina za „Alo!“ i dodala:

– Nakon što je ponovo postao slobodan, shvatio je neke stvari i izvinio mi se što je za medije pričao da me ne poznaje. Meni je vremenom to postalo jasno i nisam imala problem – kaže starleta.

Na pitanje da li je nekada bio nasilan prema njoj kada su bili u vezi, Atina je rekla:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Povodom aktuelnog slučaja, tog priznanja glumice da ju je on sil.vao, mislim da to nije istina. Čudno mi je da, ako si žrtva sil.vanja, ne prijaviš to odmah nego čekaš par godina… To su banalnosti. Vjerujem da je ona možda sil.vala njega, a ne on nju! Lečić je šmeker, gospodin, pravi frajer, tako da sam sigurna da ga žele sve klinke i da se zato možda i glumice kače na njega – rekla je starleta za „Alo!“.

Atina je nakon raskida veze sa Branislavom Lečićem, koji je u tom periodu bio oženjen, na društvenim mrežama napisala:

– Glumci vremenom i godinama slabo je.u, zato i dobiju od mene ono moje standardno: „Sjedi dole, jedan!“. Ne smiješ meni da se zamjeriš nakon samo pet minuta s.ksa, B. Ali, ipak te volim, je.i ga – napisala je Atina tada na svom Fejsbuku.


.

.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Gebrüder Weiss se useljava u novi logistički centar u blizini Graza

Omčo – OMEGLE zezanje