in

BILA JE NENORMALNO GOJAZNA ZBOG TOKSIČNE VEZE: Aleksandra Subotić smršala i pokazala zmijsko tijelo

Slatka-Tajna.Eu

-Najdeblja sam bila za vrijeme te toksične veze, koja je uticala na to da počnem da se gojim. Posebno tokom mog boravka u rijalitiju. Mislim da mi je u tim momentima vaga bila smrtni neprijatelj. Imala sam čak 90 kilograma! Tih 30 kilograma nesreće lako sam izgubila zahvaljujući mojoj majci Ljubi – kaže Aleksandra i dodaje da je promijenila način ishrane kada je ostala trudna sa vjerenikom Petrom Raspopovićem.

– Počela sam zdravo da se hranim po preporuci ginekologa koji mi je vodio trudnoću. On se šokirao mojom težinom i rekao mi da moram da dovedem liniju u red. Objasnio mi je da ni za bebu ni za mene nije zdravo da budem gojazna i da mi to može otežati porođaj. Ozbiljno sam shvatila njegove riječi i u pomoć pozvala majku Ljubu.

Aleksandra je svoju liniju dovela do savršenstva, a najteže joj je palo što je iz jelovnika potpuno izbacila slatkiše.

-Ja sam bila fanatik kada su u pitanju palačinke i sve vrste čokoladnih torti. Pronašla sam adekvatne zamjene za to – proteinske čokoladice i sladoled bez kalorija. Bila sam ovisna i o gaziranom piću i energetskim napitcima. To mi je bio najveći problem i prije trudnoće. Onda me je mama uzela pod svoje. Mjerila me je svakih sedam dana da bi vidjela kako napredujem. Objasnila mi je koliko je štetno bilo to što sam do petog mjeseca trudnoće svakog dana pila dva-tri energetska pića – priča starleta, koja je počela redovno i da trenira.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kalkanski krugovi 5. epizoda: Uznemirujuće otkriće! (VIDEO) – Film – Region – Vesti – Svet Plus

Sandi Lovrić ohladio “vatrene”