in

SRAMEŽLJIVA I LJUPKA PRINCEZA: Stjepan Hauser pokazao novu djevojku,a ona krije lice

Slatka-Tajna.Eu

Tajanstvena sirena, nova ljubav ili tek marketinški trik, bilo kako bilo, violončelist je još uvijek na svom egzotičnom odmoru na Maldivima te i dalje golica maštu svojih sljedbenika diljem svijeta na društvenim mrežama osobom koja mu pravi društvo na odmoru.

Isprva se Stjepan Hauser hvalio luksuznim resortom u kojemu je smješten, pa je pokazivao i snimke s tajanstvenom djevojkom pa su krenule priče da je to možda njegova nova odabranica. No, ubrzo nakon što su se mediji zainteresirali tko je ona, saznalo se kako violončelist ondje promovira svoje egzotično odredište te su mnogi mišljenja kako je i djevojka samo dio predstave za javnost.

Do sada se nije službeno oglašavao o svom odnosu s crnkom. Proteklih dana se premjestio na novu lokaciju, a više s njim je i nova, ovaj put plavokosa djevojka. -Mnogi od vas nagađaju i pitaju me ko je je moja princeza, ko je ta djevojka, pa sam napokon odlučio pokazati svoju ljupku princezu- kazao je Hauser i snimio plavokosu djevojku koja je lice sakrila slamnatim šeširom.

(Express/ Tportal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prekinuta sjednica, Sarajevo i dalje bez novog gradonačelnika

Bosansko Akademsko Društvo nagrađuje najbolje studente bh. porijekla u Austriji