in

Online Biznis Forum i b2b sastanci sa bh. dijasporom

Slatka-Tajna.Eu

Projekat “Dijaspora za razvoj” (D4D), koji  je projekat Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švicarske, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH, u saradnji sa Sarajevskom regionalnom razvojnom agencijom SERDA i partnerskim općinama, organizuje poslovni online Biznis Forum za predstavnike bh.dijaspore, lokalnih zajednica, bh. poduzetnika i udruženja iz oblasti metalskog sektora i pratećih industrija.

Biznis Forum “Potencijali i perspektive investiranja u metalski sektor i prateće industrije u BiH ima za cilj predstaviti potencijale za ulaganje bh. dijaspore u metalski sektor i prateće industrije, prezentirati uspješne priče dosadašnjih investitora te kroz individualne b2b sastanke podržati lokalne zajednice i bh. poduzetnike u pronalasku potencijalnih investitora i poslovnih partnera iz bh. dijaspore.

Biznis Forum će se održati online 7. aprila 2021.god. sa početkom u 10 sati, a za učešće je potrebno izvršiti registraciju na web platformi. Kompletan sadržaj Biznis Foruma (konferencijski dio i b2b pojedinačni sastanci) će se održavati preko iste navedene platforme. Platforma omogućava vrlo jednostavno kreiranje profila, opisa investicionog projekta i/ili ideje, pretragu profile ostalih registriranih učesnika te zakazivanje sastanaka sa interesantnim potencijalnim partnerima u BiH i bh. dijaspori. 

Tematske oblasti su metali i proizvodi od metala, mašine i uređaji, autoindustrija, rudarstvo, inžinjering, dizajn i konsalting, IT rješenja, građevinarstvo i građevinski materijali, energija, elektrika i elektronika i zaštita okoliša.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Besplatna registracija za učešće Business Forumu na stranici: https://metal-d4d.b2match.io/signup

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prioritetne grupe za COVID-vakcinu u Republici Srpskoj

Lečić bio u braku sa Ninom u vreme kada Danijela tvrdi da ju je silovao! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus