in

ODBILA 2.000 EURA NEDJELJNO: Ani Korać dečko zabranio da učestvuje u “Zadruzi”

Slatka-Tajna.Eu

Popularna starleta u vezi je novim dečkom oko mjesec dana, a već pristaje na svaku njegovu želju. Koraćeva je napustila svoj stan u A bloku na Novom Beogradu i preselila se kod njega u naselje Braće Jerković na Voždovcu.

Starleta je dobila ponudu uđe da u rijaliti šou “Zadruga” i da nedjeljno dobija 2.000 eura, međutim njenom novom dečku se ova ideja nije dopala.

-Iako je inače miran tip, histerisao je i vrištao na nju. Plaši se da bi mogla da ga prevari u rijalitiju sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa zato neće ni da čuje za to. Ana je toliko luda za njim da ga sve slijepo sluša. Pozvala je produkciju, izvinila se i otkazala učešće. Uopšte nije željela da polemiše sa svojim momkom, već je spustila loptu i rekla mu da će ga poslušati – iznio je neimenovani izvor i dodao:

-On je spreman da joj nadoknadi honorar koji je izgubila, ali i da joj plati kaznu ako Pink to bude tražio. Anin dečko je pun para i njoj stvarno ništa pored njega neće faliti. Stalno je obasipa poklonima, vodi je gdje god ona poželi. Sada planiraju i zajedničko putovanje. Svaku želju joj ispunjava.

Bizmismen vodi nekoliko jakih firmi i ne želi da se eksponira u javnosti, zbog čega Ana ne objavljuje slike sa njim na svoj Instagram profil.

-On vodi jake firme i ne želi da se njegovo ime i prezime povezuje sa Zadrugom. Ani to ne smeta, jer joj je bilo naporno kada je njena veza sa Davidom stalno bila u žiži javnosti – rekao je isti izvor.

(Express/Republika)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Ljepote Jajca

Krajem marta u Sarajevu drvno-tehnološka konferencija i Investicioni samit