in

OD PREPARATA ZA IZBJELJIVANJE ZUBA DO PROIZVODA ZA POTENCIJU: Keba postao travar

Slatka-Tajna.Eu

Već smo pisali da je pandemija korona virusa mnoge estradne umjetnike natjerala da krenu u potragu za dodatnom zaradom, izuzetak nije ni Dragan Kojić Keba.

Za razliku od ostalih kolega, Keba nije krenuo ka internetu i masovnim medijima, već se okrenuo ka njemu jako bitnoj stvari, a to je zdravo tijelo i dobar izgled. Svi znaju da muzičar posvećuje dosta pažnje svom fizičkom izgledu, te da trenira i hrani se zdravo, zbog toga nije čudno da je upravo u ovome našao inspiraciju za novi posao.

Nakon što je probao jedan suplement, Keba je stupio u kontakt sa proizvođačem, ne bi li postigao dogovor o saradnji, a potpom je otvorio i internet stranicu na kojoj zainteresovani mogu kupiti lijekove koji su dobili dozvolu Ministarstva zdravlja.

Na listi medikamenata koje Keba pravi našlo se praktično sve, od izbjeljivača zuba do vijagre, pa između ostalog i krema za podmlađivanje lica, krema na biljnoj bazi koja liječi gljivične infekcije, ekceme, promjene na koži, preparat za ubrzavanje metabolizma i sagorijevanje masnih naslaga, ali i proizvod za čišćenje organizma od parazita, bakterija i gljivica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Odavno mi je bila želja da se bavim alternativnom medicinom, o čemu sam često pričao. Osim što mi je bog dao da pjesmom liječim dušu, tako sam isto siguran da mnoge tajne koje postoje u prirodi i te kako znam prepoznati i ukombinovati kao alternativni i sto odsto prirodni lijek za dušu i tijelo. Tako da pojavom viška vremena, zbog svima opšte poznate situacije, odlučio sam da otvorim svoju internet stranicu i na pravi i pošten način se bavim tim. Siguran sam da sam na pravom putu i da ću blagovremeno uspjeti da zaslužim naklonost i, što je najvažnije, povjerenje svih onih koji probaju proizvode – rekao je Keba.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Huawei BiH predstavio najnapredniju 5G tehnologiju

Predsjednik Partizana objavio fotografiju sa ratišta