in

O TOME SANJA OD DJETINJSTVA: Meghan Markle predsjednica Amerike?

Slatka-Tajna.Eu

Laburist Tonija Blera (Tony Blair) tvrdi da se gospođa Markl povezala s demokratama kako bi izgradila kampanju i timove te prikupila sredstva za predsjedničku utrku. Šuška se da želi biti prva žena predsjednica Amerike. Izvor blizak vojvotkinji od Saseksa odbio je komentirati te navode.

Tokom prošlogodišnjih američkih izbora Megan i princ Hari (Harry) u rukavicama su pokazivali kako ne podržavaju Donalda Trampa (Trump). Pozivali su glasače da odbiju govor mržnje, što je glasnogovornik para opisao kao poziv na pristojnost. I sam Tramp izjavio je da nije fan glumice Megan.

Također, prijateljica vojvotkinje je lani rekla časopisu Vanity Fair da je jedan od razloga što se Megan nije odrekla američkog državljanstva udajom za princa bio i taj kako bi se jednog dana mogla baviti politikom u Americi.

Kako je otkrio još jedan izvor blizak kraljevskoj porodici, Markl nikada nije krila koliko je frustrira činjenica da se, nakon što se vjerila sa Harijem, mora maknuti od politike, baš kao i svi članovi kraljevske porodice, te se politički ne smije izjašnjavati.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Zanimljivo je da je 2018. godine sama Megan bliskoj osobi priznala kako je njen krajnji cilj postati američka predsjednica, a o tome je sanjala još kao djevojčica.

Priredio: O.T.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PRESJEČENA SVJETSKA ‘ŽILA KUCAVICA’ Divovski brod blokirao saobraćaj Sueckim kanalom

MMA borac došao u rodno selo da se oženi pa izboden, brat se osvetio