in

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Taj momak zaslužuje puno više od vas

Slatka-Tajna.Eu

Veoma mi je bitno da završim fakultet. Tek sam na drugoj godini, ali moj momak vrši pritisak da se uzmemo. Obećava da će me školovati, no bojim se da ću studij ostaviti po strani ako se udam. Ima li istine u njegovim riječima ili su one samo da me pridobije?

Šifra: Riba, Bihać

– Drago moje dijete, iako taj momak ima iskrene namjere i iako Vas voli svim srcem, bilo bi bolje da se ne udajete za njega. No, najgore od svega je to što ćete uskoro izgovoriti ono sudbonosno “da”. Vi njemu ne vjerujete, niti ga volite koliko on Vas, zato mi ga je žao jer zaslužuje puno bolje od Vas. Vi mislite samo na sebe i kad ostvarite svoje ciljeve, ostavit ćete ga slomljena srca i bez vjere u ljubav.

Molim Vas recite mi nešto više o mojoj sudbini i šta me čeka u daljem životu? Rođena sam 3. aprila 1988. godine.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šifra: Ovan, Sarajevo

– Osoba ste kojoj su zvijezde naklonjene i baš imate sreće u životu. Vidim da Vas jedino muči ljubavni život. Iako ste relativno mlada i lijepa žena, ne možete da nađete osobu suprotnog spola sa kojom biste mogli da zasnujete brak. No, uskoro će u Vaš život ući muškarac s kojim ćete doživjeti pravu ljubav. Za najviše tri godine s njim ćete stupiti u brak i ostvariti svoju najveću želju.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Briefing: Finansiranje poljoprivrednika povećano za 21 posto

Starting a Web Design Business