in

Branislav Lečić se opet oglasio: Imao je da poruči samo jedno!

Slatka-Tajna.Eu

Glumac Branislav Lečić oglasio se četvrti put na svojim profilima na društvenim mrežama, nakon što ga je koleginica Danijela Štajnfeld prije nekoliko dana optužila za silovanje.

Naime, glumac se sada zahvalio svima koji su uz njega, ali i otkrio da još uvijek nije dobio poziv iz tužilaštva.

“Zahvaljujem se svim dobrim ljudima na riječima podrške u ličnim kontaktima, a posebno svima na društvenim mrežama”, napisao je Lečić i dodao da čeka poziv tužilaštva.

“I dalje čekam poziv tužilaštva”.
Podsjetimo, Lečić je pozvao nadležno tužilaštvo da mu uputi poziv za saslušanje.

“Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznijete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično djelo, a kamoli djelo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem da nemam nameru da napuštam teritoriju Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja”, naveo je Lečić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku“Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima”, naveo je Lečić, dodajući da izjavu daje “bez nakljukavanja sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lijekova i bez prethodno predočenih mu pitanja”.

Podsjetimo, Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu “Zaceli me” izjavila je da je silovana, dok je javnost juče saznala da optužuje Branislava Lečića za to. Zbog ovog događaja Danijela je riješila da se preseli u Ameriku.

(Express/nova.rs)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Šta se može dogoditi vašem tijelu ako odgađate veliku nuždu

Jokić je nezaustavljiv – 12. tripl-dabl u sezoni