in

Adnan Nezirov jedva napustio aerodrom u Frankfurtu – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu
Adnan Nezirov pjevač

Jedan od najpoznatijih mladih pjevača bh. narodne scene, Adnan Nezirov, nedavno je boravio u njemačkom gradu Frankfurtu. Povod njegovog dolaska je promocija novoosnovane televizije „BP- studio Frankfurt“. Adnan je direktnim letom iz Beograda stigao u Frankfurt. Kako nam je rekao imali su i nekih manjih problema pri napuštanju aerodromske zgrade.

Naime, morali smo već u avionu da popunimo jedan formular koji se odmah direktno sa svim našim podacima proslijeđuje do njemačke zdravstvene ustanove. Mada sam se testirao u Beogradu i test važi 72 sata, ipak se morala ispoštovati ta neka stroga njemačka procedura pri ulasku u tu zemlju. Mi to nismo učinili u avionu,pa smo morali pri njegovom napuštanju. Ali, eto sve se dobro završilo – rekao nam je Nezirov.

Adnan Nezirov s obožavateljkom

Pored Adnana Nezirova, vlasnici Balkan produkcion televizije, ugostili su i jednog od najpoznatijih harmonikša Srbije. Riječ je o Andriji Jovanoviću Kutu i njegovom orkestaru, kojeg su sačinjavali Steva Obradović klavijaturista, Miro Dimitrov bas gitare kao i bubnjar Edin Kuzunović, poznatiji kao Čibo.

U govornom dijelu snimanja emisije pored Adnana gostovala je Bosanka Almira Brkić. Ona je fotomodel i profesor njemačkog jezika.

Almira je pričala o svom životu u Americi, o životu u Njemačkoj, poslu fotomodela, te o želji da što prije opet posjeti rodni grad Bijeljinu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na snimanju iza kulisa  došlo je nekoliko prijatelja i poznanika vlasnika televizije. Na kraju svi oni željeli su sliku sa Adnanom Nezirovim. Bubnjar Edin Kuzunović obavzeno je htio sliku sa Almirom Brkić, ali i broj telefona. Ipak, Almira mu je na kraju dala broj telefon, ali tek kada joj je rekao da nije oženjen ili zauzet.

Adnan Nezirov nam se požalio kako zbog trenutne situacije sa koronavirusom neće biti u mogućnosti da ode u šhoping da kupi neki poklon za suprugu i sina jer su sve prodavnice zatvorene. Svi učesnici u programu, ali i njihovi gosti, na kraju su probali i bili oduševljeni suhomesnatim proizvodima „Bosna prom“ generalnim sponzorom emisije.

Pročitejte više: Adnan Nezirov za HP Show – “Jednu svadbu sam pjevao dva puta”

Izvor: hayat.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

VOGOŠĆA: Napravili Karleušu od drveta, pa je malo ispipali

Surferku ubio grom na treningu