in

MARIJA O VEZI SA GORAŽDANKOM: Džejla je divna, ali sve je laž

Slatka-Tajna.Eu

Mediji u regionu već nekoliko dana pišu da su pjevačice Marija Šerifović i Džejla Ramović u ljubavnoj vezi. Oni su otkrivali nepoznate detalje, pisali da žive zajedno,ali da sve vještoi kriju.

Navodno su čak njihove porodica upoznate da su zajedno, a kap koja je prelila čašu bila je izjava Marijinog oca Rajka. Kako je on, naovodno poručio, podržava njihovu vezu.

-Upoznao sam Džejlu i mogu reći da je divna djevojka – prenijeli su ovu navodnu izjavu.

Iako je na odmoru u Americi, Mariju je ovo sve razbjesnilo. Nakon brojnih prozivki i navodnih izjava ljudi koji su ovo potvrdili, oglasila se Marija na svom Instagram profilu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Nisam planirala da komentarišem sve ove članke koji su preplavili medije u 5-6 dana. Ali pošto vidim da su sada počele da se uključuju i izmišljene izjave naših porodica, morala sam da reagujem, nikada nije bila tajna da se nakon takmičenja između naših porodica razvilo veliko prijateljstvo, koje neće biti završeno zbog bili čijih loših ili sumanutih ideja ili izjava, tako da sve što ste čitali i što ćete čitati je jedna velika laž. Jako cijenim medije, postoje novinari koji su pravi profesionalci, ali ima loših. Svi novinari znaju da sam ja korektna, uvijek za saradnju, ali na ovakve loše stavri ne mogu da šutim. Postoji nešto što me jako iznerviralo, nije fer da se mom ocu stavljaju riječi usta, čovjeku koji se trenutno nalazi u bolnici i čeka operaciju. Tako da za to sram vas bilo, pozdrav svima – poručila je Marija.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Tuzla City srušio i Zrinjski u Mostaru

Beyonce, Kanye West, Billie Eilish, prvi dobitnici ovogodišnjih Grammyja