in

SADA NAPUŠTA I GRUZIJU: Dunja Ilić prodaje stvari preko Instagrama

Slatka-Tajna.Eu

Dunja Ilić već duže vrijeme živi u različitim zemljama, ali sada je na Instagramu objavila da se opet seli i da će imati rasprodaju stvari. Ona se sada seli iz Gruzije, i to je jedan od razloga da većinu stvari rasproda.

Objavila je oglas na Instagramu i pozvala zainteresirane da joj se jave putem ove društvene mreže, ako žele nešto od njenih stvari. Navela je da će cijene biti pristupačne.

– Imam gomilu stvarno predivnih i luksuznih, i manje luksuznih stvari za kuću, ima i garderobe. I prodajem po stvarno pristupačnim cijenama, jer mi je cilj da raščistim prije selidbe i sigurno neću vucarati slike i skupe setove za jelo sa mnom po koferima i avionima. Eto, ako vam treba nešto, javite se, bolje tako nego da kačim ovdje milion stvari – napisala je pjevačica, čije zanimanje je sada čitanje tarota.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ona je otkrila zašto je odabrala Gruziju.

-Zato što sam morala da čekam mogućnost da se vratim u Italiju, a u Srbiju nisam mogla da dođem. Tražila sam državu gdje bih mogla što bolje da živim, a da ne bude skupo, tako sam odlučila da to bude Gruzija, jer ovdje može godinu dana da se živi bez vize. Bavim se tarotom već dvije godine, to je fina para, ali je malo teži posao, i zarađujem od vloga. Živim sa hiljadu do dvije hiljade eura mjesečno – rekla je Dunja o tarotu i promjeni mjesta prebivališta.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PJEVAČICA NA TRETMANU KOD ADNE HELIĆ: Belma Karšić se podmlađivala i zatezala

100 Healthy Raw Snacks And Treats – Healthy snacks that taste great. Natural – Sugar Free – No Cook – Living Nutrition for Living Bodies.