in

Juventus za tri minuta pobijedio Lacio

Slatka-Tajna.Eu

Dan u Seriji A je obilježio derbi u Torinu, između Juventusa i Lacija, koji je pripao domaćem timu rezultatom 3:1, tako da sada “Stara dama” može mirno da čeka ponedjeljak, kada se igra derbi kola Inter – Atalanta, priželjkujući kiks Intera, lidera na tabeli.

Odlična utakmica u Torinu dva raspoložena tima za nadigravanje, a prvi do gola su stigli fudbaleri Lacija i to preko Hoakina Koree u 14. minutu susreta.

Odgovorio je Juve u 39. minutu, kada Rabio pogađa za 1:1, na asistenciju Alvara Morate.

Bilo je prilika na obje strane, mogao je da padne još koji gol u prvih 45 minuta, ali su golmani bili na visini zadatka.

I u drugom poluvremenu otvorena igra sa obje strane, Sergej Milinković Savić je pogodio prečku, a onda vrlo brzo nakon toga, Morata se dva puta upisuje u listu strijelaca u razmaku od nekoliko minuta.

Najprije u 57. kada mu je asistirao Kjeza, a onda i tri minuta kasnije sa bijele tačke, pošto je Milinković

Savić skrivio najstrožu kaznu, srušivši u svom šesnaestercu Remzija.

Do kraja susreta je viđeno dosta borbe, ali ne i većih uzbuđenja, Lacio je pao nakon dva brzo primljena gola i Juventus je slavio na kraju.

Specija je protiv Beneventa bila dominantniji tim, imala nekoliko vrlo dobrih prilika, ali nije uspjela da dođe do sva tri boda.

Gosti su čak dugo vodili golom Adolfa Gaića od 24. minuta, ali je bod domaćinu donio Danijele Verde u 71. minutu susreta. Na kraju po bod svakom, a zadovoljnije su svakako bile “Vještice”.

Udineze je slavio protiv Sasuola na svom stadionu sa 2:0, golovima iskusnog Španca, Fernanda Ljorentea u 42. i Roberta Perejre u 93. minutu na nesebičnu asistenciju Rodriga de Paula.

Serija A – 26. kolo:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Specija – Benevento 1:1

Udineze – Sasuolo 2:0

Juventus – Lacio 3:1

Nedjelja:

Od 12.30 Roma – Đenova

Od 15.00 Krotone – Torino, Fiorentina – Parma, Verona – Milan

Od 18.00 Sampdorija – Kaljari

Od 20.45 Napoli – Bolonja

Ponedjeljak:

Od 20.45 Inter – Atalanta

Tabela: Inter 59, Milan 53, Juventus 52, Atalanta 49, Roma 47, Napoli 44, Lacio 43, Verona 38, Sasuolo 36, Udineze 32, Sampdorija 31, Bolonja 28, Đenova 27, Fiorentina, Benevento i Specija po 26, Kaljari 21, Torino 20, Parma 15 i Krotone 12 bodova.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Relief Sciatica Naturally – Top Converting Sciatica Offer On Cb!

Uhićen osumnjičenik za ratni zločin u Petrinji / Bljesak.info