in

Komšić se čuo sa Schmidtom / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić razgovarao je sa njemačkim političarem Christianom Schmidtom, koji je potencijalni nasljednik Valentina Inzka na poziciji visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini. 

Tijekom dužeg telefonskog razgovara Komšić je istaknuo da je za uspješno funkcioniranje Ureda visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini od presudne važnosti nužnost podrške Washingtona, Londona i Bruxellesa, priopćeno je.

Član Predsjedništva BiH naveo je da bi ispunjavanje prioriteta iz Mišljenja Europske komisije o kandidatskom statusu za članstvo Bosne i Hercegovine u Europskoj uniji trebala biti agenda OHR-a u Bosni i Hercegovini.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Govoreći o izmjenama Izbornog zakona BiH, član Predsjedništva BiH Željko Komšić izrazio je stav o potpunoj prihvatljivosti onakvih građanskih izbornih principa za Bosnu i Hercegovinu kakvi vrijede u njemačkom i hrvatskom izbornom zakonodavstvu, priopćeno je iz Komšićevog ureda.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Instagram profiteri! Zavrtiće vam se od cifre koliko Ceca uzima za objavu, a evo koliko dobijaju Anastasija, Seka, Kija, Luna…

Ne znam kako to radi