in

ZOI O MUZICI, KARIJERI I EMOCIJAMA: Dosada pokreće sve ono loše kod mene

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica u usponu Zoi objavila je numeru “Đavoli” za koju je uradila i spot. Na vrlo neobičan način mlada umjetnica i njen tim prikazali su unutrašnju borbu čovjeka sa žudnjama, proždrljivošću, a atraktivna Novosađanka, poznata i kao sestrična Nataše Bekvalac, otkrila je da se s pomenutom vrstom preispitivanja lično najčešće susreće kada je besposlena. Želja joj je da izgradi karijeru na koju će biti ponosna i na dobrom je putu da te snove i ostvari.

Burnije reakcije

U muzičkom smislu ugleda se na američke i kineske bendove, dok joj se istovremeno dopada i njihov futuristički stil odijevanja. Koliko novca troši na garderobu, kako se bori s viškom kilograma i da li je posesivna u ljubavi, govori…

Jedan od komentara na novu pjesmu i spot glasi “Kako bolesno, sviđa mi se”. Da li si baš te emocije htjela da izazoveš kod publike?

-Očekivali smo i burnije reakcije, ali nismo imali konkretan cilj. Želja nam je bila da tematiku teksta vizuelno ispratimo kako smo mislili da je adekvatno, tačnije kako je reditelj Ljuba to doživio.

Šta najčešće budi “đavole” u tebi i razlog je nezadovoljstva i, kako si kazala, malicioznih komentara upućenih drugima?

-Dokolica i dosada uglavnom pokreće sve loše kod mene. Dok sam uposlena, sve je super, stoga se trudim da imam što manje vremena za gluposti.

Osim u pjesmi gdje tvrdiš da nikada nisi “bila ljubav”, izjavila si da ni privatno nikada nisi zaljubljena. Da li se u međuvremenu to promijenilo?

-Umijem da se zaljubim dva puta nedjeljno, ali na kraju dana shvatim da je to neka samoproizvedena kratkoročna euforija, a ne ljubav. Možda sam se jednom stvarno zaljubila, a možda ni tada. Ne znam. Mnogo mi je sve to kompleksno, kao i moje emocije koje mi često nisu jasne.

Da li si ikada bila posesivna i ljubomorna?

-Kažu da sam generalno teška osoba, što nije da nije istina, ali mislim da u emotivnom smislu stvarno nisam. Ako postoje povjerenje i kompatibilnost, nema potrebe za time.

Bez čega veza ne funkcionira?

-Bez povjerenja se ne može, isto tako vjerujem da nikada ne bih mogla da pređem preko prevare. Mada, nikada se ne zna. Čovjek kada nekoga voli, spreman je da pređe preko svega.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Muževna strana

Da li smeta kada konstatiraju da ste za jednu ženu previše muževni?

-Posjedujem dvije strane ličnosti i biram u kom momentu će koja prevladati. Istina je da imam muški mozak i karakter i ne znam kako da se osjećam tim povodom.

Kako reagiraš na takve priče?

-Na društvenim mrežama može svako da piše šta želi, tako da se ne osvrćem na te komentare.

Da li si trenutno spremna za ozbiljnu vezu?

-Ne. Trenutno mi je sva pažnja fokusirana na karijeru.

S tetkama dijelim tajne

Da li s tetkama dijeliš tajne?

-S Natašom i Kristinom razgovaram jer smo najsličnijeg senzibiliteta i stvarno ih u potpunosti razumijem, kao i one mene. Volim da čujem šta imaju da kažu, ne poslušam ih uvijek, naravno, što ide na moju štetu, ali osoba sam koja mora mnogo puta da udari glavom o zid prije no što se osvijesti.

Razgovarala: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Da li usamljenost skraćuje život ili ne?

Vic: Izgubljena punica