in

Nada Topčagić nakon Ibrinog nastupa: “To je kruna moje karijere” / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sve o poznatima / Nada Topčagić

Poznata pjevačica Nada Topčagić nije krila oduševljenje nakon što je Zlatan Ibrahimović na otvaranju 71. Festivala talijanske kancone Sanremo izašao uz njezinu pjesmu “Jutro je”.

“Što da vam kažem, presretna sam. Nema tko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to nitko od glazbenika s ovih prostora nije doživio”, ushićeno kaže Nada za Kurir i dodaje kako je imala priliku upoznati Ibrahimovića.

“Moj suprug Zlatko i ja smo jednom bili kod Zlatanovog oca na ručku, to je bilo davno. Zlatan je tad bio mali i od tada ga nisam videla, nismo u kontaktu. Njegov otac je svirao harmoniku i tako smo se upoznali. Nisam ni znala da sluša moju glazbu, ljudi ovo je kruna moje karijere”, zaključila je Topčagićeva.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ibrahimović će biti i dio velikog spektakla u četvrtak, kada će na sceni u Sanremu otpjevati duet s velikim prijateljem te poznatim srbijanskim nogometašem i trenerom Sinišom Mihajlovićem.

Trebali bi pjevati pjesmu “Io vagabondo”, remek djelo talijanske grupe Nomadi iz 1972. godine.

Osim toga, Ibrahimović bi trebao biti prisutan svake večeri Festivala, a planirano je da izvede i jedan skeč.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TIJANA AJFON PODIŽE CIJENU? Poslije pritvora starleta pokazala atribute

NIJE BIRALA RIJEČI: Olja Bajrami bijesna kao ris