in

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Pokosit će vas smrt starijeg ljubavnika

Slatka-Tajna.Eu

Imam 21 godinu i zaljubljena sam u čovjeka koji je stariji od mene 30 godina. On je oženjen i ima djecu koja su starija od mene. Bez obzira na to ja sam ludo zaljubljena u njega, a ni on nije ravnodušan prema meni. Tajno se viđamo, seks nam je fantastičan pa me interesuje da li ćemo ikada u životu ostvariti nešto više od ovih povremenih viđanja?

Šifra: Razlika u godinama, Bihać

– Iako ste u početku mislili da vas taj čovjek zavlači, on vas uistinu svim srcem voli. No, morat ću vam reći istinu koja nije baš lijepa. U periodu kada on odluči da se razvede od žene, njegov život će se ugasiti. Iznenadna smrt sve će vas pokositi, patit ćete za njim nekog vrijeme, no mladost traži svoje. Vidim da ćete se zaljubiti u svog vršnjaka s kojim ćete biti sretni dugo godina. Stoji vam i neplanirana trudnoća, koja će nažalost biti okončana spontanim pobačajem. No, uspjet ćete roditi jedno dijete.

Poštovana Kleopatra u posljednje vrijeme nemam sreće s finansijama, imam dobru platu, ali ukoliko pare dobijem vrlo brzo mi odu iz ruku. Ne znam na šta. Da li je u pitanju crna magija ili nešto drugo?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šifra: Novac, Švicarska

– Poštovani gospodine, vidim da imate dobar posao i za današnje uslove poprilično veliku nadoknadu za taj rad. No, zbog života koji ste živjeli prije 20 i više godina kada ste se ogriješili o bivšu ženu i zajedničko dijete bačeno je prokletstvo na vas. Kad tad đavo dođe po svoje. Sada kada možete da uživate, to vam se ne da. Otiđite u pravoslavnu i katoličku crkvu, ali i u džamiju i udijelite sadaku pa će vam se tek tada finansijaska situacija popraviti.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Privredna komora RS traži produženje olakšica za ugostitelje

LGBT na Zapadnom Balkanu od borbe za prava do borbe za primenu zakona