in

SANDRA AFRIKA DOBILA KONKURENCIJU: Stigla je BARBI AFRIKA!

Slatka-Tajna.Eu

Barbara Milenković, mlađoj publici poznatija kao Barbi Afrika, jedna je od najuspešnijih balkanskih tik tokera. Govorila je o tome kako je započela svoj put do uspjeha …

Još 2015. godine počela sam da snimam za Jutjub, pa sam prestala da snimam jer sam imala problema u školi. Dva učenika su pustili moj video na času i nasmijali se, započela je priču jedna od najuspješnijih balkanskih tiktokerka – Barbi Afrika (19). Ova mlada studentkinja iz Srbije, pravog imena Barbara Milenković, jedna je od najpopularnijih regionalnih zvijezda.

– Sve se događa s razlogom. Uvijek sam išla još jače i još bolje da uspijem u ovom poslu – rekla je Barbi koja smatra da nikada oni koji su bolji od vas neće pričati loše, već uvijek oni koji su gori pričaju. Na svom TikTok profilu snima razne plesove, tutorijale, izazove i slično.

Uz uspešan rad na društvenim mrežama, Barbara je ove godine upisala fakultet, bavi se glumom, pevanjem, a uči i mandarinski. Uskoro namjerava ‘izbaciti’ novu pjesmu u saradnji s kolegom tiktokerom, a voljela bi se okušati u glumi u nekom filmu ili seriji.

– Kada nešto volite i kada se trudite, naravno da ćete uspjeti. Ja se na TikToku trudim od 2019. godine i svakodnevno ‘izbacujem’ nova videa – rekla je Barbi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Smatra kako je tamo pronašla sebe, ali i svoju publiku, a to dokazuju i brojke. Na TikToku je prati više od dva miliona ljudi te je trenutno druga najpraćenija tiktokerka na Balkanu. Kaže nam kako je ta platforma uopšte ne umara i kada ne snima, gleda TikTokove drugih.

(express/alo)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

High Converting Offer From Joe Vitale!

“Milomire, kakva si ti novinarčuga… bio!”