in

STIGLE SU ME SVE GREŠKE: Maja Marinković ne voli Janjuša,ali su ostali tragovi

Slatka-Tajna.Eu

Drvo mudrosti je željelo od Maje Marinković da sazna šta se sve dešava sa njom posljednjih dana, s obzirom da njeno raspoloženje varira.Ona je povjerila i jednu tajnu.

 

– Trudim se da neke stvari u potpunosti zaboravim. Malo više imam od drugarskog sa Čorbom, sve mi se skupilo ovih dana, ne znam ni ja više. Nekako nisam baš sretna, sve neke greške kao da su mi sad došle na naplatu, mislim da kad mi se glava ohladila, tek sada sam svjesna. Ne znam šta treba da se desi da bih se podigla i bila sretna. Možda mi se taj brzi odnos sa Čorbom obio o glavu. Ne mogu da kažem da sam bilo šta uradila namjerno. Na momente mi teško padne sve to, ali moram da idem dalje. Par dana sam loše i ne osjećam se dobro, iskreno – nastavila je Maja.

Drvo je htjelo da zna i šta se dešava sa njenim emocijama prema Janjušu.

Ne mogu da kažem da ja njega i dalje volim, ali ostali su tragovi, to jeste. Ne bih mogla da uradim neke stvari sa nekim drugim, da i dalje volim. A što se tiče Čorbe, sviđa mi se, ta energija, imamo sad drugarski odnos. Tu negdje imam osmijeh na licu. Nemam emocije, prema Janjušu je ostala neka navika, a sa Čorbom sam prerano krenula taj dublji odnos. Ja sam pored njega sretna, i voljela bih da se tako nešto nastavi – rekla je Maja.

Drvo je htjelo da čuje i kakvu tajnu je htela da mu kaže.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– To je tajna koju nisam htjela da iznesem, ali nekad mi zasmeta kad nešto vidim, Janjuša sa drugim djevojkama i to. Ali ima neki odnos sa drugim djevojkama, jako blizak, kao sa Teodorom, Sandrom, situacija sa Minom, Aleks. Ja nemam pravo na to, ali mi zasmeta ponekad – rekla je Maja.

(Express/Srbijadanas)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pink boja je novi hit proljeća: Pogledajte kako je možete kombinirati

Po primjerak Dejtonskog sporazuma za svaku kuću u RS