in

IZAZOV: Dženan Lončarević o ulozi mentora u “Zvezdama Granda”

Slatka-Tajna.Eu

Dženan Lončarević pravi je miljenik publike, a kada se pojavi u muzičkim takmičenjima poput emisije “Nikad nije kasno” u kojoj je gostovao kao član žirija ili u “Zvezdama Granda” gdje je bio gostujući mentor, njegovo pojavljivanje uvijek bude jako zapaženo.Dženan se ovoga puta  dotakao mentorstva u “Zvezdama Granda” i ispričao svoje utiske.

 -Ja se nekako baziram na tome da prvo odlučimo koju ćemo pjesmu. Recimo što se tiče same Mimi, ona proba, pošalje snimak, onda dođe kod mene u studio i otpjeva to – rekao je Dženan o takmičarki Mimi Jovanovski kojoj je mentor u “Zvezdama Granda”.

– Talenat je jedno, a posavjetovati nekog u smjeru u kojem mi mislimo da je okej, zašto da ne… Meni je Mimi bila izazov, zato što stvarno prelijepo pjeva i ima tu neku dinamiku koja se rijetko čuje – ispričao je pjevač.Dženan je potom prokomentarisao i svoje kolega, ostale članove žirija i otkrio ko mu je najzanimljiviji od njih. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Cijela ekipa mi je super… Jelena je tu najzanimljiviji član, što se tiče gledaocima najzanimljivijih stvari. Jako cijenim žiri i ova postava mi je baš dobra – rekao je Dženan.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Samsung 15 godina zaredom vodeći proizvođač televizijskih tehnologija

Predsjednik FK Željezničar Samir Cerić: Naša dijaspora je “neiskorišteno” blago bh. sporta