in

“Moja povreda mišića je veća nego Đokovićeva”

Slatka-Tajna.Eu

Naprsnuće mišića trbušnog zida Novaka Đokovića izazvalo je enormnu pažnju svjetske javnosti, a mnogi su čak bili mišljenja da njegova povreda čak i ne postoji.

Međutim, dug period bez treninga, hotelski karantin i cjelokupna situacija oko korona virusa ostavila je traga na mnogim teniserima.

Tako je i Dušan Lajović imao sličnu povredu, a sada je isto otkrila i polufinalistkinja ženskog dijela turnira na Australijan openu Karolina Muhova.

Čehinja je u borbi za finale ispala od Dženifer Brejdi sa 2:1 (6:4, 3:6, 6:4), a mogla je i više da takođe nije imala pucanje mišića.

Još jedan dokaz da ni Đoković nije izmišljao povredu, a Muhova je opisala da je njen problem bio čak i veći od srpskog tenisera.

“Čim sam stigla u Češku sam otišla na snimanje. Ispostavilo se da imam pukotinu na lijevoj strani i da je moja veća od Đokovićeve (Srbin ima pukotinu na mišiću 2,5 cm). Novo snimanje je pokazalo da se situacija iznenađujuće poboljšala, ali da je mišić i dalje pocijepan”, izjavila je Muhova.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Njoj se ova povreda nekoliko puta već vraća.

“Imala sam je već nekoliko puta, što definitivno nije dobro. Moram da se oporavim sto odsto da bih mogla da igram. Sada samo moram da mirujem i struju. Komuniciram sa fizioterapeutom Mišom Novotnim, koji se nalazi na Tenerifama”, istakla je Muhova.

Čehinja je trenutno 21. na svjetskoj WTA listi, a ima jednu titulu u karijeri osvojenu 2019. godine u Koreji.

(B92)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

‘SB’ NA KONFERENCIJI: Nakon pet godina monitoringa, sistem javnih nabavki u BiH generira korupciju (FOTO)

VEGETARIJANAC IZ OPRAVDANIH RAZLOGA: Slaven Došlo ne jede više meso,a postiže bolje rezultate prilikom treninga