in

Roditelji bijesni na Džejlu zbog veze sa Marijom: Ona ih ubjeđuje da joj smještaju ljubomorne kolege, gori Bosna!

Slatka-Tajna.Eu

Marija Šerifović se uopšte nije uzbudila, a ni potresla zbog toga što je Kurir otkrio sve detalje njenog bliskog odnosa sa Džejlom Ramović, ali zato porodica njene štićenice, kako saznajemo, i te kako jeste.

Nakon što smo juče objavili sve ono što su pobednica Evrovizije i mlada pevačica krile iz svog, kako su one ranije predstavile, druženja, i to potkrepili dokazima, nastao je haos u domu porodice Ramović u Goraždu. Roditelji su sa nevericom čitali ono o čemu nisu ništa znali iz odnosa njihove ćerke i njene mentorke. Bili su ljuti i besni, tražili su od Džejle objašnjenje, ali ih je ona ubeđivala da je s Marijom bliska kao prijateljica, a da joj ljubavnu aferu smeštaju ljubomorne kolege iz takmičenja. Ona im je sve vreme pričala da kandidati koji su se takmičili s njom ne mogu da podnesu njen uspeh, pa ovakvim pričama pokušavaju da joj naude.

Kako saznajemo, Džejlina porodica izuzetno ceni i poštuje Šerifovićevu, zahvalni su joj na svemu što je uradila za njihovu najmlađu ćerku, ali je ipak saznanje da Džejla sa mentorkom ima nešto više od prijateljstva za njih je bio udarac. Oni su Džejli jasno stavili do znanja da Mariju prihvataju isključivo kao njenu drugaricu i koleginicu koja joj pomaže u karijeri.

Naš izvor blizak Ramovićima kaže da je Džejli najvažnije da joj otac i majka budu mirni, pa ih na sve moguće načine ubeđuje da tako nešto sebi nikada ne bi dozvolila i da ima dečka, kojeg će uskoro i oni upoznati. Istakla je da joj je Marija podrška i pomoć u vezi s karijerom i školovanjem. Takođe, ona im je priznala da je odlazila kod Šerifovićke u stan, ali ih je uveravala da nikada nije prespavala. I tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Marijom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Partijaju Marija se u Americi druži sa Sani Armani

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Marija Šerifović otputovala je početkom nedelje u Ameriku, gde će boraviti narednih mesec dana. Pevačica svakodnevno obaveštava svoje fanove na društvenim mrežama o tome kako provodi vreme u Los Anđelesu, a juče se videla i sa nekadašnjom voditeljkom Sani Armani, koja tamo živi. Njih dve su otišle na ručak i pohvalile se na Instagramu kako nazdravljaju i uživaju.

Duge veze Sve Marijine žene i jedan muškarac

Ljubavni život Marije Šerifović oduvek je bio intrigantan, naročito otkako je javno priznala da je naklonjena istom polu. Ipak, pre tog priznanja ona je otkrila da je u vezi s jednim muškarcem – Slavenom Kalezićem. Zasad je pevač i glumac iz Crne Gore i jedini pripadnik jačeg pola s kojim je bar, kako je ona tvrdila, bila šest meseci u vezi. Ima i onih koji veruju da je to bio samo marketing.

Marija je 2013. godine priznala da voli žene. – Lezbijka sam! Bila sam sa devojkom i to je divan osećaj. Znam da ste svi došli zbog ovog pitanja. Mogu vam reći da je super imati odnos sa nekim čija brada ne bode – rekla je tada na konferenciji za novinare. Mediji su budnim okom pratili pevačicu ne bi li je uslikali sa devojkom, a i ona je sama na društvenim mrežama podizala prašinu objavljivanjem fotografija na kojima se vidi ženska ruka. Kurir je ekskluzivno objavio da je Marija godinu dana bila u vezi sa Elenom Karić. Nakon veze sa dizajnerkom enterijera, Šerifovićeva je pronašla sreću u novoj vezi sa atraktivnom devojkom iz Los Anđelesa, zbog koje je često odlazila u SAD, ali je njen identitet ostao tajna.

Turbulentnu vezu Marija je, kako su tada pisali mediji, imala i sa Renatom Lončarević, hrvatskom pobednicom za mis univerzuma 2000. Njih dve se nisu skrivale od medija, ali su ipak vodile računa o ponašanju u javnosti i tvrdile da su prijateljice. Interesantno je i to da je Marija uvek imala duge veze.


.

.

.

.

.

Kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Muška i ženska bh. reprezentacija izborile plasman na Evrobasket

Grci pozivaju EU da ubrza uvođenje COVID pasoša