in

SREĐUJE SE ZA NOVU LJUBAV: Miljana u emisiju stigla ispod crne maske i pričala o ljubomori

Slatka-Tajna.Eu

Darko Tanasijević večeras je razgovarao sa Miljanom Kulić o gorućim temama u Bijeloj kući. Ona ga je iznenadila svojom pojavom, s obzirom na to da je došla u bademantilu i sa crnom maskom na licu. Odmah na početku razgovora pokrenuli su temu o njenom odnosu sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, alii sa sadašnjim partnerom Danijelom Višićem.

– Ja kada sam molila da legne pored mene, samo da imam nekog pored sebe, on nije htio… Meni je pričao da je ušao u rijaliti zbog svog cilja, da mrzi dame sumnjivog morala, da je ovdje 90% žena takvih, gade mu se, on kaže da sa takvima bude na noć i šutne ih… Ja sam počela da ispitujem, ja to svakog pita, Zola je sa mnom iz koristi, i on je rekao da je čista korist. I počnem da se družim sa njim, pozvala sam ga drugasrki, da Zola vidi da ima neko ko će da bude sa mnom.Da mi je neko rekao da ću toliko da se ponizim.Presjeklo je to kada sam vidjela da sam sebe ponizila, kad moraš da platiš, a on je takav u životu, glupo je što pričam o njemu. Onda sam počela sa Danijelom da pričam, kada sam plakala i kada mi je bilo teško… Darko, mene je sramota, gledala sam te u oči i lagala, da smo bili sami, nisam htjela da se predstavljam kao paćenica. Ja sam plakala po cijelu noć, lagala sam i sebe. Kajem se što sam narušila zdravlje roditelja. Sve mi se skupilo i smučilo, ne da ga ne volim, nego prezirem,,sad kad bi došao, kad bi rekao da će promijeniti sve, pljunula bih ga, ne znam šta bih uradila, gadi mi se sa onim kukovima, pitam se gdje su mi oči bile – objasnila je Miljana.

 Kakav je sad odnos sa Danijelom? Na koji način ti se udvara, da te odobrovolji? – upitao je Darko.

Čudan, kako se kaže, nije kao ja direktan i konkretan, nego je… Moraš da mi pomogneš, nije ni namazan, nije ni ne predvidiv, nije ni proračunat… Misteriozan je, bravo! Ne ide mi uz dlaku, idem ja njemu. U svakoj vezi moram da budem mama, vidiš! – dodala je Kulićeva, pa se nadovezala na ljubomoru zadrugara:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku-Ljubomorne su, Janjuš me je razočarao, takav je folirant, toliko je bezobrazan, on je htio da Zola i ja budemo zajedno, kao što je potrošio novac sa njim koji sam mu ja ostavila. On sve što zaradi, prošli put je pričao da će kupiti stan, kućicu, ali je sve prokockao i sam je rekao. Htio je i on da i mi potrošimo novac. Htio je da budemo zajedno, da se tu luksuziramo, pa je rekao da je ovaj dečko psihijatrijski slučaj, zato što je sa mnom, kada si ga pitao šta misli o mojoj vezi. Ja sam inteligentna, pametna nisam, ali sam inteligentna, i na kraju kada si ga pitao da je Danijela blam, on kao nije tako mislio, dečka je blam pred kamerama… Aleks, Janjuš je ljubomoran, Neca je ljubomoran. Sanja je sponzoruša, ništa joj ne vierujem, zaljubila se ona u bebi fejs Anđela, kako da vierujem, kada je dvije i po godine folirala sa Matorom i glumila sve?! Aleks je isto ljubomorna, sramota me je, ženska ljubomora, najviše mrzim da se svađam sa ženama- rekla je.

(Express/ Srbijadanas)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Denis obavlja razgovor za sjetvu kukuruza SMIJESNO !!!

LAKŠE JE DA ISELI IZ KUĆE: Dalila Dragojević pokazala garderober