in

Saradnja na projektima iz oblasti preduzetništva

Slatka-Tajna.Eu

Predstavnici ministarstva privrede i preduzetništva Republike Srpske i Centra za preduzetništvo i transfer tehnologija Univerziteta u Banjoj Luci  dogovorili su buduću saradnju na projektima iz preduzetništva.

Na sastanku u prostorijama Rektorata Univerziteta u Banjoj Luci dogovorena je saradnja na projektima koji doprinose razvoju studentskog i društvenog preduzetništva. Također, u planu je i zajednički rad na projektima koji se odnose na saradnju studenata sa privredom, ali i projektima koji se tiču energetske efikasnosti. Poseban fokus je stavljen na mogućnost organizovanja takmičenja za najbolju poslovnu ideju, koje bi bilo realizirano u budućem periodu.

Sagovornici su se posebno dotakli aktivnosti na kreiranju Strategije razvoja malih i srednjih preduzeća u RS za period 2021-2027. godine.

U delegaciji predvođenoj pomoćnikom ministra privrede Rajkom Lajićem, bile su Milka Latinčić, načelnica Odjeljenja za razvoj malih i srednjih preduzeća, Stela Pavlović, rukovodilac Odsjeka za razvoj malih i srednjih preduzeća i Milena Aćimović, viši stručni saradnik za mala i srednja preduzeća.

Kao predstavnici Centra za preduzetništvo i transfer tehnologija, sastanku su prisustvovali mr Anđela Pepić, rukovodilac Centra i Predrag Govedarica, viši stručni saradnik za razvoj preduzetništva.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Takođe, sastanku je prisustvovao i doc. dr Dragan Gligorić, prodekan za nastavu i studentska pitanja Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PRESLATKO: Ana Sević je sa kćerkicom Senom u šetnji

PRIJA JOJ TRUDNOĆA: Korana Gvozdić bez šminke