in

ŠABAN SE NALJUTIO NA NJEGA: Baš me je iskritikovao da sam ja samo spustio glavu!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Darko Lazić nakon stravične saobraćajke koju je jedva preživio 2018. godine, prvi put javno se pojavio upravo na sahrani Šabana Šaulića, čiji je bio poštovalac.

Iako nije bio u stanju i jedva je hodao uz pomoć štaka, Darko kaže je morao da ode na Šabanovu sahranu kao i da sebi ne bi oprostio da to nije učinio.

“Ja tad nisam ni smio da budem na štakama duže od par minuta na dan. Znam samo da sam rekao “Idem, neću moći da ga otpratim do groba, ali ja moram da izjavim porodici saučešće i da se oprostim od njega.” To je bilo jače od mene. Ne bih mogao da podnesem da nisam otišao, ne bih sebi oprostio“, prisjeća se Darko Lazić.

Darko je na Kurir televiziji otkrio i kako se Šaban naljutio na njega nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću.
“Toliko me je nagrdio. Jako je bio ljut na mene i baš me je iskritikovao da sam ja samo spustio glavu, nemam šta da kažem i sve što je rekao bio je u pravu.”

“Svaki njegov savjet pamtim, ali uglavnom me je savjetovao oko pjevanja, to ću najviše pamtiti”, prisjeća se Darko.

Darko je opisao i kako je izgledalo njihovo druženje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Prvi susret je bio jako davno, čak dok sam se takmičio. Izrazio sam želju da ga upoznam. Poslije finala Zvezda Granda smo otišli u vikendicu u Krčedin. Bili smo tamo od ujutru rano do kasno. Nisam ljepšu rakiju, slaninu i paradajz nego kod njega. Imao je mali diktafon i najljepše pjesme. Učio me je da pjevam, to je naše prvo druženje. Baš sam ga zavolio. Imao sam strahopoštovanje. Uglavnom smo se viđali po veseljima i aerodromu. Pecali smo zajedno. On je volio da odemo na čamac i on je ćutao. Volio je mir i tišinu”, rekao je Darko.

“Čast mi je kad kažu da sam Šabanov nasljednik. On je bio samo jedan i niko ga neće zamijeniti. On nikada neće umrijeti, on će zauvijek ostati živ. Od njega sam naučio kako treba da pjevam. Samo da pustim i da se zezam da pjevam i da ne silim”, rekao je Darko.

(express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Uspješan vikend za Stolnoteniski klub Mostar / Bljesak.info

Bank of America: Izloženost investitora dionicama i sirovinama najveća u deset godina