in

Novi dresovi za Vlasenicu i Mladost

Slatka-Tajna.Eu

Kada se na proljeće u Drugoj ligi Istok sastanu FK Vlasenica i FK Mladost Rogatica, na terenu će biti 22 igrača u Mozzartovim dresovima!

Oni su samo dijelić ogromne ekipe sportista kojima je ova kompanija pomogla da izgledaju bolje u pohodima na nove uspjehe. Samo u 2020. godini više od 50 fudbalskih timova dobilo je opremu kroz akciju “Novi dresovi za nove šampione”, a iz ova dva kluba otkrivaju koliko ovakva podrška znači za normalno funkcionisanje sportskih kolektiva.

“Mozzartova donacija je jedna od većih i boljih koje je unazad pet godina naš klub imao. Kada sam, 2016. godine, došao na čelo kluba, zatekao sam veoma loše stanje po pitanju sportske opreme, imali smo samo neke dotrajale dresove. Zbog toga su se naši fudbaleri veoma obradovali donaciji dvije garniture novih dresova – i zbog kvaliteta i zbog mogućnosti da biramo dizajn i boje koje želimo”, kaže Đuro Vuksić, predsjednik FK Vlasenica, koji trenutno zauzima četvrto mjesto na tabeli, sa samo četiri boda manje od lidera “Budućnosti”.

Ambicija im je da se plasiraju u prvu ligu, a nadaju se da će im na tom putu novi dresovi biti talični i da će time opravdati ukazano povjerenje. A na tom putu za rivala će imati FK Mladost iz Rogatice.

“Veoma nam je značajna ova donacija, pogotovo jer su u pitanju dvije garniture. Iz Mozzarta su nas baš pozitivno iznenadili lijepim gestom prema našem klubu. Ranije smo imali neke starije dresove, a sada utakmice igramo u novoj opremi”,  kaže predsjednik Upravnog odbora FK Mladost iz Rogatice, Željko Ćuzulan. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










PODSTICAJ ZA NOVE BODOVE

U Mozzartu se raduju što ovi klubovi igraju zvanične utakmice u njihovim dresovima.

“Nadamo se da će im ove donacije biti podsticaj za osvajanje novih bodova. To je cilj naše akcije ‘Novi dresovi za nove šampione’, kroz koju smo do sada uputili opremu na adrese desetine klubova širom BiH”, kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta, Selma Salkanović.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pčelari bez pčela, pčele bez meda

Zašto će se nebo "zamutiti" iznad BiH?