in

IZGUBILA SAM ZDRAVLJE, NJOJ JE CIJELI ŽIVOT RIJALITI: Marija Kulić bijesna na Miljanu zbog ponašanja

Marija Kulić trenutno vrijeme provodi van „Zadruge“ zbog zdravstvenih problema. U medijima je glavna tema njena kćerka Miljana Kulić, koja je uplovila u ljubavni odnos sa novim učesnikom Danijelom Višićem. Marija sad otkriva da se trudi da ne pali televizor, kako ne bi doživkela ogroman stres zbog kćerke.

– Ništa me za nju više ne interesuje. Neka radi šta hoće. Toliko sam joj puta pričala kako da se ponaša, šta treba da ispravi, ali ne vrijedi. Ona ništa ne sluša. Izgubila sam zdravlje zbog nje. Miljani je sve smiješno. Njoj je cijeli život rijaliti. Boli je uho što sam ja bolesna kod kuće – kaže Kulićeva.

Miljana je takva da pretjeruje u svemu. Očigledno je da Danijelove emocije nisu prave, ali ako ona misli da je on idealan, neka slobodno ostane sa njim u odnosu. Digla sam davnih dana ruke – uplakana poručuje Marija kojoj je jedina nada unuk Željko.

– Kao lutkica je. Moram zbog njega da se borim. Mnogo je sladak. Svaki dan šeta, odlazi do igraonice. Tetke su sa njim, pošto ja moram da mirujem. Vozi dječje automobile, miran je i fin. Kćerke su već velike i mogu da se posvete njemu. Kao majka sam uvijek tu za njih, ali je trenutno prioritet Željko – smatra rijaliti zijvezda koja nije sigurna kada će se ponovo vratiti u rijaliti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Drugu nedjelju sam kod kuće, nisam sigurna kada ću se vratiti. Doktori mi još uvijek ne savetuju da se vratim u rijaliti dok se zdravstveno ne oporavim. Moram na još nekoliko kontrola da odem kako bih znala šta je najbolje za mene – zaključuje Marija Kulić.

(Express/Pink)

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

Bajaga nakon primljene vakcine: “Osjećam se loše”

Pčelari bez pčela, pčele bez meda