in

KAD PRPA I INAT PRORADE: Smršala i pokidala na sceni!

Slatka-Tajna.Eu

 

Dvije atraktivne takmičarke dijelile su scenu u četvrtom krugu “Zvezda Granda”. Prva kandidatkinja Nermina Mamnović (36) iz Živinica i Nataša Vodeničar (38) iz Pančeva razdrmale su žiri odličnim i vrcavim repertoarom.

I dok je Nermina djelimično razočarala žiri, Nataša je pokazala kako kritika može da bude “vaspitna mjera”,da je motiviše da na velikoj sceni konačno da svoj maksimum.

Inače, Nermina je otpjevala “Dobro sam prošla” i “Evopa”, dok je Nataša izvela “Ne mogu da te prebolim” i “Čekala sam”, a žiri ih je nagradio 6:3 u Natašinu korist.

– Je l’ lijep osjećaj kad dobiješ šest glasova? Vidiš kako je kad prpa proradi – našalila se Marija Šerifović sa Natašom, budući da ju je u prethodnom krugu žiri žestoko iskritikovao. Ipak, Đorđe David je uporno pričao paralelno sa njom, što ju je iznerviralo, pa mu je odbrusila- Šta mrmljaš? Dosta, bre!
Viki Miljković pohvalila je Pančevku i dodala da nikad bolje nije otpjevala. Riječi hvale nije štedio ni Džordž.

– Govorim ti kao brat, ovo je tvoj put. Uzela si pjesme koje ti leže, energija ti je bila top. Bravo za mentora, bravo, Ana- dodao je.Jelena Karleuša objasnila je da je Nermina bomba, ali da su je loš odabir pjesama i njen mentor doveli do kraha.

– Mili joj je slomio krila. Nermina može mnogo toga – smatra Jelena. I dok je Nerminu djelimično “izgrdila” što je slušala mentora, Natašu je konačno pohvalila.

– Uvijek si bila kao da nešto nije u redu sa tobom, sa psihom, sa očima… I smršala si, super ti je kosa, savršena crna haljina, a tako efektna. Djevojko, pokidala si, bolje izvođenje nisi imala.

Bosanac se našalio, pa poručio Nataši da je nažalost bila dobra.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Kažem nažalost jer nisi moj kandidat – objasnio je Boske, dok je Snežana pohvalila njen trud i rad.

– Svaki tvoj korak naprijed ostavlja trag. Nastavi da budeš uporna i da imaš to samopouzdanje.

Ponosna je bila i Natašina mentorka koja je svim takmičarima poručila da se ugledaju na njenu kandidatkinju.

– Ja sam od Nataše dobila deset snimaka vježbanja, konstatno je bila u takmičenju. Ponekad je bila malo dosadna, ali drago mi je da je pokazala šta su trud, rad i disciplina- pohvalila je Bekuta.

Ipak, Mili smatra da Nataša nije bila za šest, što je iznerviralo Popovića, pa joj je dao i sedmi glas. Povela se polemika oko toga ko se koliko zalaže za takmičare, ali se na kraju tema stišala kada je Nataša prišla svojoj mentorki i poklonila joj šešir.

– Hvala ti, ali ja mislim da će to ipak bolje stajati Miliju – našalila se Ana.

(Express/grandonline)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Đoković kreće u pohod na devetu titulu

Sud skratio kaznu Navaljnom / Bljesak.info