in

PRIJETI TUŽBAMA, SELI U BEOGRAD: Nikolina Pišek nakon trovanja plinom proživljava agoniju

Slatka-Tajna.Eu

Agonija Nikoline Pišek se nastavlja.Nakon što su se ona i 6-godišnja kćerkica otrovale ugljičnim monoksidom u svom stanu u Zagrebu, privremeni dom su pronašle u hotelu. U stan u kojem se zamalo dogodila velika tragedija, ne želi se vratiti.

Cijeloj zgradi je sad već isključen plin tako da je život tamo potpuno nemoguć– izjavila je Nikolina  i otkrila kako uskoro odlazi u Beograd.

-Bit ću tamo sljedećih desetak dana. Da malo za promjenu živim u kući. Haotično mi je živjeti u hotelu, a u Beogradu ću nastaviti s pretragama- pojasnila je.Voditeljica se dobro osjeća premda je, rekla je, prvih nekoliko dana zaboravljala stvari.

-Subjektivan osjećaj je manje više OK. Krim policija utvrđuje kvalifikaciju krivičnog djela. Kroz nekoliko dana će se sve znati. A onda ću i ja stisnuti s tužbom odgovorne- najavila je.

Podsjetimo, tragedija je izbjegnuta samo pukom srećom i pravovremenom reakcijom Nikolinina supruga Vidoja, koji je alarmirao prijatelje da te noći provale u njihov stan s obzirom na to da mu se supruga, nakon što se požalila na mučnine nije neko vrijeme javljala. ‘

-Bukvalno 20-ak minuta kasnije, ne bi nam bilo pomoći – znači riječ je bilo o nekoliko desetaka minuta koji su nas dijelili od smrti… Lakše mi je da ja odem s vlastitom prolaznošću, smrću, ali da život šestogodišnje djevojčice bude prekinut radi takve banalne greške mi je teško prihvatiti- ispričala je.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Deno znatizeljan

BiH se oprašta od Balaševića: “Moji Bosanci tri su Boga pomirili”