in

Plivački miting okupio 400 takmičara iz Srbije i BiH

BANJALUKA – Deseti Međunarodni plivački miting “Mladost kup 2021 – Memorijal Branko Mićin”, koji je okupio više od 400 takmičara iz Srbije i BiH, održan je danas na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci.

Gradonačelnik Draško Stanivuković rekao je da je svaki ovakav sportski događaj korak ka epitetu grada sporta, koji je Banjaluka nekada imala, a želja je da ga vrati.

“Ovaj miting nosi naziv po čovjeku koji je mnogo doprinio ovom sportu i to je možda najmanje što Plivački klub `Borac` može da uradi u njegovu čast”, rekao je Stanivuković.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuSportski direktor Plivačkog kluba “Borac” Željko Panić podsjetio je da je Branko Mićin doajen i jedan od začetnika plivanja u Banjaluci, te jedan od prvih trenera u ovom klubu.

“Plivački klub `Borac` je najstariji klub u gradu, koji je nastao 1958. godine, a mi smo nastavili njihovim tempom”, rekao je Panić.


Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

‘SB’ NA LICU MJESTA; SUZE, SVIJEĆE I PJESMA ZA VELIKOG ĐOLETA: Pogledajte kako se Sarajlije opraštaju od Balaševića (FOTO)

GOTOVO JE: Kim predala papire za razvod