in

Moj webshop, online prodajno mjesto BH Telecoma

Slatka-Tajna.Eu

Novitet iz BH Telecoma, Moj webshop, je online prodajno mjesto BH Telecoma koji je od januara 2021. godine dostupan svim korisnicima u BiH i širom svijeta. Moj webshop je mjesto za korisnike usluga BH Telecoma namijenjeno za lakše, ljepše, drugačije i efikasnije kupovanje i plaćanje usluga i proizvoda iz asortimana BH Telecoma.

Na mojwebshop.bhtelecom.ba je korisnicima omogućeno da, iz udobnosti svoga doma, pregledaju ponudu od preko 300 uređaja, usluga i servisa, uz posebno pripremljene ponude za online kupovinu. Također je omogućeno ugovaranje Extra i ostalih pretplatničkih paketa, Ultra i kombinovanih paketa, te pretplatničkih paketa fiksne, internet i Moja TV usluge te usluge Moj izbor. Na mojwebshop.bhtelecom.ba se može realizovati kupovina različitih vrsta dokupa kao što su Instant internet, Buy&Surf, Turist, Travel, Moja TV dodatnih usluga, kao i izvršiti aktivacija e – računa, Bonus plus program lojalnosti, promjena paket usluga, produženje ugovora i ostalih usluga iz ponude BH Telecoma.

Već u prvih mjesec dana Moj webshop BH Telecom je zabilježio sjajne rezultate i veliki uspjeh sa više od 10.000 registrovanih korisnika i 1.000.000 pregleda aktivnih korisnika iz cijele Bosne i Hercegovine i svijeta.

Moj webshop je online prodajno mjesto za fizička lica gdje mogu:

  • kupiti uređaje i ostalu opremu (jednokratno, uz ugovor na 12 ili 24) kao dio asemblirane ponude i Partnerske ponude uređaja (komision)
  • kupiti Ultra i Ultra Internet start pakete
  • Podnijeti zahtjeve za sve osnovne usluge, promijeniti paket, objediniti usluge u Moj Izbor.
  • Preći sa Ultra na pretplatu, ugovoriti mobilnu uslugu (USIM +Ugovor)
  • Ugovoriti novi obavezni period 12/24
  • Podnijeti zahtjev za prelazak sa druge mreže
  • Aktivirati online servise (različite vrste dokupa: Instant internet, Buy&Surf, Turist, Travel dokupi, MojaTV dodatne usluge itd.)
  • Aktivirati Bonus plus program lojalnosti, pratiti dodijeljene bodove kao i iskoristiti bodove za kupovine koje se obavljaju preko webshopa.
  • Prijaviti smetnju
  • Podnijeti reklamaciju/žalbu na usluge BH Telecoma.

Odabrani uređaji se mogu platiti jednokratno ili na rate na, 12 ili 24 mjeseca, a plaćanje se, ovisno o vrsti usluge ili odabranog uređaja, može obaviti uz mjesečni račun, putem OPA aplikacije, online platnim karticama (Maestro, Master, Visa, Visa electron) ili gotovinom pri isporuci.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Kaljave gume epizoda 3: Sin pronalazi prepiske svoje majke sa Robertom! – Film – Region – Vesti – Svet Plus

Dan žalosti u Novom Sadu na dan sahrane Balaševića