in

EMRAH EMŠO TRAŽI SRODNU DUŠU: Sviđa mi se Aleksandra Bursać

Slatka-Tajna.Eu

Emrah Emšo priprema dosta toga na poslovnom planu. Trudi se da radi u vremenu korone, kada je sve naizvjesno, a estrada miruje.

– Pripremam jedan cover za pjesmu “Kraljica trotoara”, osim toga spremamo neku novu pjesmu, a u narednim mjesecima ću po prvi put početi da pjevam u Beogradu – odmah se pohvalio.

Kako mu na poslovnom planu sve ide kako treba, ne krije da na emotivnom planu i nije toliko sjajno, ali da bi volio da nađe srodnu dušu i da se skrasi.

– Imam problem da nađem djevojku, veze mi se obično završavaju nakon mjesec, dva. Djevojke koje bi možda bile sa mnom u ozbiljnoj vezi traže puno pažnje, a ja često nisam u mogućnosti da im to pružim zbog poslovnih obaveza – požalio se pjevač  i i otkrio da mu se djevojke “nabacuju” putem društvenih mreža.

– Najčešće koriste fore preko Instagrama. Obično su ironične kao “Lijep si, što se stalno slikaš?” i odgovorim im često. Kada mi napišu “šta si se ufurao?”, ja im napišem da nisam. Razmišljao sam i o ženidbi, a to se obično dešava kad se razočaram u kratke afere. Imao sam afere, ko ih nije imao. Onda poželim da se skrasim, jer mi te afere najčešće donose glavobolju. Ne bih sebe nazvao muškarcem za jednu noć, s tim da nisam toliko ni pitom da sjedim kući i ništa ne radim. Tako živim svoje godine kako bi trebalo – priča Emrah.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Međutim, iako se solo, priznao je da prema jednoj kolegici gaji simpatije.

– Sviđa mi se Aleksandra Bursać u fizičkom smislu, a volio bih da snimimo i duet – iskren je Emšo.

Piše: N.N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Deno – Nemoj Dirat (2 DIO)

Piksi novi izbornik reprezentacije Srbije / Bljesak.info