in

ZATEKLA JE MRTVU MAJKU U KUĆI: Zorica Marković se teško oporavila od šoka

Slatka-Tajna.Eu

Zorica Marković prisjetila se najtežnih trenutaka iz života u svom najnovijem intervjuu.

– Prvo se razboljela mama, iako je bila vitalnija od tate. Odjednom je dobila Alchajmera. Bila je kao mumija, motorika joj je otkazala. Dok sam tražila lijekove po čitavom svijetu, ona je preminula. Dala sam sve od sebe, ali Bog je tako htio. Mnogo teško sam to podnijela. Padala sam u nesijest od bola. Evo, nakon 17 godina i dalje ne mogu da uđem u kuću roditelja jer mi je njihova slika pred očima. Tu sam je zatekla mrtvu. Kada sam vidjela sklopljene ručice moje majke na sahrani, onesvjestila sam se. I dalje mi je ta slika pred očima. Tata ju je nadživio deset godina. Mnogo su radili, znam koliko su se mučili, a ništa nisu ponijeli sa sobom. Otad mi ništa nije bitno osim zdravlja. Njihov odlazak mi je promenio filozofiju života. Nekad čovjek mora da eksplodira, tako meni zamalo srce nije puklo – dodala je Zorica,a onda progovorila o tome kakvo je njeno zdravstveno stanje.

– Pošto sam emotivna i srčana, otišlo mi je na srce. Na svadbi u Požarevcu sam imala infarkt. Otpjevala sam jedan blok pjesama i počelo je da me peče u predjelu pluća. Srećom imala sam vozača koji me je odvezao u bolnicu. Dok me je vozio, nisam osjećala ni ruke ni noge. Onesvjestila sam se.Kažu da su me dva minuta dijelila od smrti. Da nisam ispravno živjela, ne bi mi Bog dao još jednu šansu. Hvala mu na tome -najviše zbog moje djece. Tada sam im bila najpotrebnija i još živim za njih – zaključila je Markovićeva.

-Rijaliti je došao kao ventil, nakon problema sa zdravljem. Tamo se snalazila kao da mi ništa nije.Nisma imala straha da će mi se desiti nešto loše. Redovno sam pila terapije,ali su mi i tamo neke stvari počele smetati. Tačnije, da budem precizna, ljudi i njihove laži koje su spremni da izgovore. Tu sam bila baš žestoka i sa  svima sam se svađala– kaže Zorica.

(Express/ Informer)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Za kulturu i sport 4.670.000 KM

მერის დილა 12.