in

U Mozzartovim dresovima KK Šampion do šampionskih titula

Slatka-Tajna.Eu

Ponekad je mali podsticaj dovoljan talentovanim sportistima da dođu do titula. U Košarkaškom klubu Šampion ALF-OM treniraju i takmiče se generacije sjajnih košarkaša, a opremu su, proteklih 17 godina, samostalno nabavljali.

Najmlađim članovima dresove za treninge u njihovoj školi košarke kupovali su roditelji, a starijim selekcijama za odlazak na takmičenja opremu je obezbjeđivao klub. Sada su dobili prvu donaciju dresova od Mozzarta i to za dvije selekcije.

“Mlađi pioniri i kadeti su oduševljeni činjenicom da su prvi put na poklon dobili dresove, a posebno njihovim izgledom i kvalitetom. Odlično će nam poslužiti za nastavak sezone i nadamo se da će pružati dobre partije u njima. Zahvaljujemo kompaniji Mozzart na ovoj vrijednoj donaciji”, kaže Saša Krejić, predsjednik KK Šampion ALF-OM.

On dodaje da im je epidemija virusa korona u proteklom periodu otežala rad. Starije selekcije su bile spremne za takmičenja, ali su ona bila otkazana. Sada se svi polako vraćaju na parket i to u novim dresovima. Pretpioniri su završili dio takmičenja i čekaju nastavak razvojne lige kako bi iduće godine postali pioniri. Kadeti igraju Superligu Kadetskog područnog košarkaškog odbora, a plasirali su se u Superligu za kadete.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U ovom klubu sve što im je potrebno za rad sami nabavljaju. Ipak, kažu, svaka pomoć, u vidu donacija novih lopti, dresova ili pomoćnih rekvizita, dobro im dođe. Njihovu potrebu prepoznali su u Mozzartu.

“Drago nam je što smo upravo mi prvi donator opreme klubu Šampion ALF-OM. Raduje nas što ih ova donacija dresova ohrabruje da nastave da se takmiče i ostvaruju nove uspjehe na parketu”, kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta, Selma Salkanović.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NOVI PRESJEK KORONA-STANJA: U BiH još 402 slučaja zaraze koronavirusom…

Rat za Šabanove milione i nekretnine! Robert Šaulić: Goca je zlo, hoću svoj dio nasljedstva!