in

Svi me napadaju zbog nje: Evo šta je Žika dozvolio Dajani, a javnost ga žestoko osudila jer nikako nije smio!

Žiki ne daju mira zbog bivše žene! „Svi me napadaju što je Dajana bila član žirija”.

Žika Jakšić htio je da ispadne džentlmen, ali i da stane na put tračevima da nije u dobrim odnosima sa bivšom ženom Dajanom sa kojom ima devetogodišnjeg sina Dušana, pa je pozvao da bude u žiriju njegove emisije “Nikad nije kasno”.

Međutim, mnogi sada prozivaju Žiku da još pati za Dajanom koja već neko vrijeme ima novu ljubav, ali i da nije trebalo da je zove u žiri jer navodno nije kompetentna da ocjenjuje takmičare.

– Ne znam šta su se ljudi toliko zakačili za to što sam ugostio u emisiji bivšu ženu. Ona ima legitimitet da bude gost jer je voditelj, a i razumije se u muziku. Sa druge strane smo htjeli da pokažemo ljudima da i bez interesa možemo da imamo neki normalan odnos. Da među nama nema zle krvi. A to što sam je greškom predstavio kao Jakšić, to je bilo slučajno, jer smo snimali dva sata, pa sam malo pobrljavio. Ma i malo sam se i šalio – objasnio je Žika i dodao:

– Prvi put sam sada ugostio Dajanu, mnogi pitaju pa šta si čekao toliko, što baš sad, sigurno imaš neki debeo razlog. E pa ja svima njima poručujem – nikad nije kasno! Zato i ne želim da dajem nikakve izjave i pojavljujem se u novinama, jer meni ne treba sve ovo. Ne treba mi ni reklama, to zovite ove pjevače kojima treba publicitet – rekao nam je Žika.

Inače, Dajana već neko vrijeme ima uticajnog dečka s kojim uživa u ljubavi, a i Žika je potvrdio da je zaljubljen i da ima djevojku. Pa što se ne bi slagali kada je svako našao svoju sreće poslije razvoda.


.

.

.

.

.

.

ekskluziva.ba


Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

Trener Milana: Nisam potcijenio Zvezdu

Za kulturu i sport 4.670.000 KM