in

Rat za Šabanove milione i nekretnine! Robert Šaulić: Goca je zlo, hoću svoj dio nasljedstva!

Slatka-Tajna.Eu

Robert Šaulić, vanbračni sin pokojnog Šabana Šaulića, ne odustaje od namere da dobije deo imovine svog oca i već više od godinu dana sa advokatom pokušava da u tome uspe.

Kako saznaje Kurir od izvora bliskih porodici kralja narodne muzike, ostavinska rasprava do sada je održavana nekoliko puta, ali naslednici ne mogu da se usaglase o podeli imovine. Radi se o tome da su sve nekretnine, koje vrede milione evra, još prilikom kupovine prebačene na ime Gordane Šaulić, Šaulićeve udovice, ali i njihovu zajedničku decu Sanelu, Ildu i Mihajla. Šaban je u svom vlasništvu imao samo polovan automobil “fijat stilo”, a kako je navedeno u sudskim spisima, nije imao čak ni ušteđevinu.

Kad su to čuli Robert i njegov advokat, rešili su da krenu u pravni rat. Na sve načine pokušavaju na sudu da dokažu da je Šaban jedini zarađivao novac u porodici i da je samo on mogao da stekne vrednu imovinu koja se sada vodi na druga lica. Kao dokaz naveli su i neke novinske članke iz februara 2014. u kojima je pisalo da je “Šaban kupio vilu na Dedinju vrednosti milion evra”. Oni su takođe naveli i to da je činjenica da je pokojni pevač radio nekoliko decenija i da je bio najplaćeniji muzičar, te da je Gordana kao njegova supruga raspolagala njegovim novcem jer mu je bila menadžerka. Kao dokaz za to navode da je ona godinama imala firmu “Luna mjuzik”, preko koje je naplaćivala Šaulićeve koncerte, a to preduzeće je i dalje aktivno. Novo ročište bi trebalo da se održi na proleće, ali nije poznato da li će sud tada doneti odluku o podeli imovine i u čiju će korist ona biti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Robert već godinu dana izbegava da se pojavljuje u medijima, a to je učinio i pre dva dana na pomenu svom ocu. Došao je ujutru s namerom da nikoga ne sretne i da ga foto-reporteri ne uslikaju. Broj telefona je promenio, pa nismo uspeli da stupimo u kontakt s njim. Jedan od naših sagovornika koji je donedavno bio u kontaktu s Robertom pokazao nam je prepisku s njim, iz koje jasno da je on spreman na sve kako bi došao do Šabanovih para. – Moj advokat je siguran da ćemo dobiti nešto. Po zakonu roditelj ne može da se odrekne svog deteta, a ja imam dokaze da je mene Šaban priznao. Goca je veliko zlo i to svi znaju. Sve je smišljeno uradila. Stanove i kuću je prevela na sebe i decu, ali lako je dokazati da je sve to kupljeno od Šabanovih para – piše u porukama koje je Robert slao našem izvoru, a u koje je Kurir imao uvid. Članovi Šaulićeve porodice ni juče nisu odgovarali na naše pozive.

Imovinska karta Šta sve Šaulići imaju od nekretnina

Teško je sa sigurnošću navesti šta je sve od nekretnina posedovala porodica Šaulić dok je Šaban bio živ, jer oni o tome nisu pričali čak ni bliskim prijateljima. Ono što je poznato jeste da, sem vile na Dedinju, u kojoj su živeli do pevačeve pogibije, imaju još jednu vrednu kuću u tom delu Beograda, kao i jednu na Vračaru, u kojoj su ranije živeli. Poseduju i dva stana u Lisičjem potoku, vikendicu u Krčedinu, kao i Šabanovu rodnu kuću u Šapcu.


.

.

.

.

Ivan Ercegovčević / foto: Damir Dervišagić


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Mozzartovim dresovima KK Šampion do šampionskih titula

ISPOROVOCIRANA: Rialda i Zerina u raspravi zbog Vladmira Tomovića