in

RADA MANOJLOVIĆ BANKROTIRALA: Poznati pjevač joj posudio novac!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Rada Manojlović priznala je da je bankrotirala zbog korone, a kako uveliko sprema novi album, otkrila je da joj je dečko Haris Berković dosta finansijski pomogao. Rada je izjavila da joj je dečko ponudio pomoć oko finansija jer je dosta uložila u nove pjesme, pa joj je u džep gurnuo 10.000 evra.

– Ne znam ni sama koliko hiljada evra sam u sve uložila, ali sam imala veliku podršku najbližih. Hvala Harisu na velikoj pomoći, ali ja ću mu to sve vratiti. Uložila sam silne pare u vrijeme najveće krize i nadam se da će mi se to isplatiti. On je rekao da neće da čuje da novac zajmim od nekog drugog. Rekao mi je: “Evo ti novac, ne treba ni da mi vraćaš! Kome ću da dam ako neću tebi?” Moj posao je takav da moram da ulažem u karijeru i kad nemam dovoljno novca. Sve moje kolege vrlo dobro znaju kako je to. Nekada smo na ivici bankrota, ali pjesme i albumi moraju da se snimaju. Mi od toga živimo. Korona virus je uticao svima na finansije i nije nimalo lako kada ne radite 10 mjeseci – rekla je Rada, pa je potom objasnila da je raduje činjenica što se situacija sa kovidom-19 poboljšala, pa je već prihvatila nekoliko ponuda za tezge.

Već me je zvalo nekoliko vlasnika kafana da me pita da li bih došla kod njih da pjevam. Rado sam se odazvala pozivu jer su u pitanju proslave na kojima se poštuje broj ljudi u zatvorenom prostoru. Ti nastupi treba da bubu krajem februara, tako da su i dalje pod malim znakom pitanja zbog toga što pratimo kako će situacija da se razvija. Ako broj oboljelih naglo počne da skače, pomjeriću nastupe. Bolje tako nego da ležim pod terapijom – rekla je pjevačica kroz smijeh.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kome je iz Zadruge Nina Olujić posvetila pesmu: Svakoj drugoj bivši? (VIDEO) – Muzika – Region – Vesti – Svet Plus

Post-COVID liječenje u Sarajevu