in

Poslije svega njene 3 dušice: Anabela Atijas uskoro postaje baka, a sada je objavila fotku trudne Lune i raznježila fanove!

Slatka-Tajna.Eu

Anabela Atijas uživa u svakom trenutku sa svojim kćerkama, a posebno sa Lunom Đogani, koja će uskoro na svijet donijeti kćerku.

Strasti u porodici Đogani-Atijas su se smirile od kada su svi saznali za Luninu trudnoću, a Anabela je sada raznježila sve pratioce na Instagramu kada je objavila stori na kom se vidi da najmlađa kćerka Blankica ljubi Lunin stomak.

– Moje tri dušice – napisala je Anabela.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjetimo, Anabela je priznala da se kaje što se miješala u odnos između svoje kćerke Lune i Marka Miljkovića dok su bili u prethodnoj sezoni “Zadruge”, jer sada vidi da se njih dvoje odlično slažu.

Pjevačica je rekla da se nada da će nasljednica i zet razumjeti kad postanu roditelji zbog čega se tako ponašala, kao i da je htjela samo najbolje za svoje dijete.

– Očekivala sam da ću postati mlada baka, jer sam i sama rodila dijete u 21. godini. Divno se osjećam, spremna sam da postanem baba. Puna sam ljubavi, jedva čekam da zagrlim tu bebu. Unuče je, kažu svi, neka nova vrsta ljubavi, ne može da se mjeri ni sa čim. Neki drugi nivo, ako to uopšte može da postoji poslije vašeg djeteta, da nekoga volite više, drugačije – počela je Anabela nedavno za Kurir TV.

.

. .


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Crvena zvezda uputila izvinjenje Ibrahimoviću zbog uvreda

Poznati se opraštaju od Balaševića: Jedan D mol za Đoleta!