in

NAKUPIM SE STRESA U JEDNOM DANU KAO NEKO ZA GODINU: Jovana Jeremić traži pomož psihijatra

Slatka-Tajna.Eu

Voditeljica Jovana Jeremić poznata je po tome da direktno govori o svim problemima sa kojima se susreće. Kako je nedavno izjavila da planira da potraži stručnu pomoć psihijatra, iako do sada to nije činila, rješila je da otkrije šta ju je navelo da to učini.

Stres, ubi me stres. Mnogo se sekiram zbog posla. Urednički posao je pretežak. Skoro sam se čula sa Vesnom Dedić i žalila sam joj se “ne mogu Vesna, kunem ti se, više da čekam ove goste i da uređujem”, ona mi kaže “molim? Ja sam 12 godina bila urednik i voditelj Jutarnjeg programa na RTS-u. Šta ne možeš? Ustaj vojsko, moraš! Jedino tako se pravi karijera”. Vesna je u pravu! Ako misliš da budeš televizijska zvijeda, moraš da budeš um i mozak operacije, a ne da budeš samo manekenka koja se slika tu po studiju, koja glumi tu neku voditeljicu i danas bude, sutra ne bude tu, kako se smijene švaleri i neke veze koje je imala, tako i ona nestane. Pogledaj ko traje 40 godina, to su novinari, urednici, autori. Nijedna ova koja se slika ne može da opstane-rekla jekIpak, Jovana ne želi da imenuje nijednu koleginicu, te je na pitanje da li na nekoga aludira rekla:

– Ne, same će se one pronaći koje su- dodala je.

Kako kaže, podržava javne ličnosti u tome da govore o potrebi za stručnom pomoći i smatra da to nije nikakav bauk.

– Potpuno normalna stvar, odlazak kod psihijatra je kao odlazak kod zubara ili ljekara opšte prakse. Mislim da češće treba da odlazimo kod psihjatra, jer se lakše prebrode neke teške stvari u životu, traume i stresovi. Moj jedan dan je užasno stresan. Ja se u toku jednog dana nakupim stresa kao prosečan čovjek za godinu dana. Mislim da psihijatar održava tvoju psihu, kao što zubar održava tvoje zube. To je potpuno okej, nego mi živimo u zemlji gdje ako odeš kod psihijatra odmah kažu da si lud. Ako popiješ jedan lijek za smirenje kad se treseš, ti nisi normalan. Mi živimo u takvoj zemlji, ali došlo je vrijeme da se malo mijenja i naš mentalitet. Ako mislimo da nam bude bolje, moramo i mi da budemo bolji – rekla je Jovana.

(Express/ Espreso)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ibrahimović i ja, dva cigana

MOL 2020. završio s gubitkom od 44,43 miliona eura