in

MISLILA SAM DA STE PAMETNA ŽENA: Neda Ukraden dobila vakcinu protv korone i odmah je napali!

Slatka-Tajna.Eu

Iz dana u dan sve je veći broj onih koji su primili vakcinu kako bi se zaštitili od zaraze koronavirusom. I dok jedan dio poznatih javno ističe da su protiv vakcine ima i onih koji svojim primjernom drugima žele dati do znanja da je upravo to trenutno nnajveći saveznik u borbi protiv pandemije.

Jedna od njih je i pjevačica Neda Ukraden koja je ovih dana prvu dozu primila u Beogradu, a time se pohvalila i na društvenim mrežama.

-Vakcinacija završena! Bravo za savršenu organizaciju. Ljudi, sestre, administracija… P.S. ništa ne boli! – poručila je Neda uz nekoliko fotografija.

Nakon što je primila svoju dozu odlično raspoložena pjevačica pozirala je s osobljem.Njen potez podijelio je brojne pratitelje. I dok jedni smatraju da je Neda pravi primjer drugima, drugi se s time ne slažu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ja sam mislila da ste vi pametna žena- poručila joj je jedna od pratiteljica kojoj Neda nije ostala dužna.

 

-Ma nek si ti meni pametna- uzvratila joj je pjevačica i izazvala raspravu ispod fotografije.Jednom od pratitelja zasmetalo je i to što Neda reklamira vakcinu, no ipak velika većina ovog je puta na strani pjevačice.

-Neda je uvijek primjer! BravoNedo!!! Obrazovani ljudi znaju,ko ne zna treba slušati struku. Što ste se slikali,bravo.Javne osobe trebaju motivirati druge- pisali su komentatori.

(Express/ Večernji)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Kiša” golova širom Evrope – Dinamo Zagreb slavio u Rusiji

MOJA SEVE, OTKINUŠE TI ŠTIKLU: Pjevačica se izblamirala nevještim fotošopom!