in

“MILUTINA JE VRIJEDILO ČEKATI” Ana Bekuta progovorila o planovima za vjenčanje!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Ana Bekuta već devet godina uživa u ljubavi sa Milutinom Mrkonjićem i kaže da je vrijedilo tako dugo čekati pravu ljubav.
Ona je nedavno, statusom o ljubavi na društvenim mrežama ganula sve, a i posavjetovala djevojke da strpljivo čekaju i da će ljubav sigurno doći.

“Predugo sam čekala pravu ljubav. Ja sam imala 52 godine, a Milutin 70. Zaista sam se načekala. Prva polovina života mi je prošla u traženju. Da smo se ranije sreli ne bismo se prepoznali sigurno. Vrijedilo je čekati, mislim da ne griješim. Mislim da je problem u nama samima, što mi ne znamo šta je to ljubav u dvadesetim, tridesetim pa ni četrdesetim godinama, tek tada počinjemo da shvatamo šta je to prava ljubav. Mnogo žena, djevojaka shvataju tek u kasnijim godinama šta je to ljubav. Nije to samo letjeti, tražiti, nego sa mudrošću dolaze te stvari. Devet godina smo proslavili nedavno, skromno, u krugu porodice”, rekla je Ana, i istakla da će sa partnerom proslaviti jubilej slijedeće godine, a na pitanje da li planira da se uda za Milutina pjevačica je odgovorila:

– Ne, mislim da to ne bi ništa promijenilo, u papir nikada nisam vjerovala – izjavila je pjevačica, prenosi “Objektiv”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(express/objektiv)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Blanka Vlašić završava karijeru: “Okrećem novu životnu stranicu”

Majmun