in

“Kiša” golova širom Evrope – Dinamo Zagreb slavio u Rusiji

Slatka-Tajna.Eu

“Ludnica” na startu nokaut faze Lige Evrope.

Fudbaleri zagrebačkog Dinama su rezultatom 3:2 pobedili Krasnodar na gostujućem terenu u Rusiji.

Već u 15. minutu utakmice je Petković postigao vodeći gol za Dinamo, a 13 minuta kasnije je stiglo izjednačenje, preko Šveđanina Markusa Berga.

Ovim rezultatom se otišlo na poluvrijeme, a u nastavku je hrvatski predstavnik odigrao jako dobar fudbal.

Poveli su sa 2:1 od 54. minuta, kada je strijelac ponovo bio Bruno Petković. U 69. minutu je Klasen uspio da donese novo izjednačenje, ali onda je Ativmen riješio pitanje pobjednika u 75. minutu za velikih 3:2 za Dinamo.

Kao što je gore rečeno, “kiša” golova je viđena u ovom terminu.Olimpijakos je sa 4:2 pobijedio ekipu PSV–a, a čak pet od šest golova postignuto je u prvom poluvremenu.

Bukalakis je već u 9. minutu utakmice donio vođstvo grčkim crveno-bijelima, da bi Zaravi samo 5 minuta kasnije donio izjednačenje, 1:1.

Iskusni Jan Mvila je povisio na 2:1 u 37. minutu, a ponovo Zaravi donosi izjednačenje PSV–u, ovoga puta samo dva minuta kasnije.

Na 3:2 pred odlazak u svlačionice Olimpijakos je doveo El Arabi u drugom minutu sudijske nadoknade, da bi konačan rezultat postavio Masuras u 83. minutu za 4:2.

Mančester junajted je sa 4:0 pobijedio Real Sosijedad u San Sebastijanu.

Bruno Fernandeš je u prvom poluvremenu postigao jedini gol, a to se dogodilo u 27. minutu susreta. Zahvaljujući VAR–u je u 58. minutu Fernandešu “dodijeljen” i drugi gol i tada je već bilo jasno da će Sosijedad teško izbjeći poraz.

Markus Rašford je u 64. minutu “dodao so na ranu” i povisio rezultat na 3:0, a konačnih 4:0 postavio je Danijel Džejms u 90. minutu utakmice.

Ostale rezultate pogledajte u nastavku:

Foto: Screenshoot
Foto: Screenshoot

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Zbog ove četiri stvari starite preko noći

MISLILA SAM DA STE PAMETNA ŽENA: Neda Ukraden dobila vakcinu protv korone i odmah je napali!