in

Dodig i Polašek u finalu protiv branitelja naslova / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Ivan Dodig i slovački tenisač Filip Polašek u svom će prvom zajedničkom finalu na Grand Slam turnirima za pobjednički trofej na Australian Opena igrati protiv branitelja naslova Amerikanca Rajeeva Rama i Britanca Joea Salisburyja.

Peti nositelji Ram i Salisbury su u petak u polufinalu svladali britansko-brazilski par Jamie Murray – Bruno Soares sa 6-4, 7-6 (2) te se tako u finalu pridružili Dodigu i Polašeku koji su dan prije bili bolji od hrvatske kombinacije Nikola Mektić – Mate Pavić s 4-6, 6-4, 6-3.

Finalni dvoboj muških parova na rasporedu je u nedjelju, s početkom u 5 sati ujutro po srednjoeuropskom vremenu.

Ivan Dodig će pokušati osvojiti svoj drugi Grand Slam naslov u konkurenciji muških parova nakon što je 2015. s Brazilcem Marcelom Melom trijumfirao na Roland Garrosu, dok će Polašek tražiti put prema svom prvom Grand Slam trofeju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ram i Salisbury mogu postati prvim parom nakon legendarnih američkih blizanaca Boba i Mikea Bryana (2009. – 2011.) koji će obraniti naslov na Australian Openu, što bi obojici bio drugi trofej u karijeri na Grand Slam turnirima u konkurenciji muških parova.

U ovim sastavima su do sada dvaput odmjerili snage i svaki par ima jednu pobjedu, prenosi Hina.

Na turniru Masters 1000 serije u Parizu 2019. slavili su Dodig i Polašek, a Ram i Salisbury su im uzvratili nekoliko tjedana poslije na ATP Finalu u Londonu, gdje su ih svladali u grupnoj fazi.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ZADNJICA I GRUDI NE ZADRŽAVAJU PAŽNJU: Voyage proziva Breskvicu

Brat i sestra seljačine