in

U SUZAMA I PRESTRAVLJENA: Salma Hayek je doživjela traumu zbog vrućih scena sa Banderasom

Slatka-Tajna.Eu

Proslavljena holivudska glumica Salma Hayek  prve je uloge u meksičkim telenovelama igrala još krajem 80-ih, no u Holivudu se ipak probila nešto kasnije. Film koji joj je ‘otvorio vrata’ 1995. godine bio je ‘Desperado’ reditelja Roberta Rodrigueza, u kojem je glumila partnericu Antonija Banderasa.

Borila se sa savladavanjem engleskog jezika na potrebnoj razini, ali i s disleksijom, što joj je uveliko otežavalo u početku karijere, no s prvom značajnom ulogom u velikom projektu, pojavile su se i nove muke. Gostujući u podcastu “Armchair Expert” Daxa Shepharda i Monice Padman, Hayek je otkrila kako nije imala pojma da će s kolegom morati snimati škakljive scene. Nije ju, kako kaže, nitko ni na što prisiljavao, ali je pojasnila zašto joj je to bilo traumatično iskustvo.

– Bila sam apsolutno prestravljena! Počela sam neutješno plakati na setu, bilo me strah, mislila sam da ja to neću moći. Zapravo sam se najviše bojala Antonija. On je ustvari bio jako drag, ali plašila me ta njegova sloboda. Njemu su te scene seksa bile ništa, a ja sam jecala. Reditelj Robert Rodriguez i on bili su nevjerovatni. Ni na što me nisu prisiljavali, nisu vršili pritisak na mene. Bili su svjesni da je meni to traumatično iskustvo pa su me čak pokušali i nasmijati. Sjećam se da nisam ispuštala ručnik kojim sam bila pokrivena iz ruku, ali nekako smo ipak i to snimili – prisjetila se davne avanture glumica, koja je i danas u odličnim odnosima s Banderasom.Zaključila je kako je cijela priča možda iz današnje perspektive i smiješna, no da je ženama teže te su opterećene stvarima kojima muškarci nisu i ne moraju biti.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Sjajna Zvezda s igračem manje remizirala s velikim Milanom

Madonnina kći novo lice Marca Jacobsa / Bljesak.info