in

U PRIČU S DROGOM UPETLJAO I ALENA SAKIĆA: Zašto Rasta pije tablete za maničnu depresiju?

Slatka-Tajna.Eu

Gotovo da svi portali ispisuju svoju stranu priče o sudbini repera Raste. Naime, nakon četiri mjeseca boravka u pritvoru zbog držanja i konzumiranja opojnih sredstava, Rasta je pušten da se brani sa slobode. No, isto tako mora da boravi na adresi na kojoj je prijavljen.

Nagađa se o mogućoj presudi koja se proteže od novčane kazne do boravka u zatvoru u trajanju od tri godine a moguća je naravno i oslobađajuća presuda. Rasta je naumio da preko svog advokata tuži Srbiju jer je u pritvoru boravio više nego što je trebao, a to je protuzakonito.

Inače, on je hapšen zbog istog krivičnog djela kao što se desilo i u desetom mjesecu kada je priveden. U stanu mu je nađena veća količina droge pa se priča da je podmirivao pola estrade i to u svom studiju. Odjednom se pominje priča da je Rasta u stanu držao marihuanu za vlastite potrebe jer kao treba mu 800 grama u slučaju da mu zatreba u periodu lokdauna.

Neusmnjivo je da je proživio teške trenutke iza rešetaka. Ako kaže od koga nabavlja drogu kazna će biti kraća. U svu priči upleten je i Alen Sakić, sin rahmetli pjevača Sinana, koji se čak vidi na snimku video nadzora, s tim što je Alen tvrdio da je krenuo u studio i da se tek toliko samo susreo sa Rastom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ana Nikolić, čini se, sve preživljava zajedno s njim zbog svoje kćerke Tare a kaže da joj je sada Rasta poput brata. Ani je očito žao Raste jer je svojevremeno pio lijek Karbapin koji se upotrebljava za epilepsiju a isto tako upotrebljavaju ga i manično depresivne osobe kao i osobe sa poremećajem raspoloženja. Od čega Rasta zapravo boluje i zašto to krije nikom nije jasno.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Miranda Kerr: Tri načina da smanjite stres

PRO-LAY-SYSTEM – The Ultimate Guide To Laying Horses