in

NOĆNA MORA U AVIONU: Dejan držao za ruke Sašu i Suzanu, molio Boga da prežive!

Slatka-Tajna.Eu

Već tri decenije Dejan Miličević uspješno i sa zavidnim odjekom na polju fotografije i modelinga, djeluje na javnoj sceni. Naravno tu je i rediteljski posao.

Vojnička disciplina

Poznat je i priznat, pa tako i sa punim pravom može da komentariše ličnosti iz svijeta muzike i šobiza uopšte. Tu je i njegov posao na video spotovima, reklamama, kampanjama, fotografije jer, kako on reče, tata je za šoubiz. O rivalkama Ceci i Jeleni Karleuši kaže da dobro s njima sarađuje i svaka dobiva dio emotivnog i umjetničkog viđenja. Radio je i sa Miletom Kitićem i Sašom Matićem za koje kaže da su nagodni saradnici a da je najteža za saradnju Ana Nikolić. Zbog nje bi se sakrio u Afriku.

Za Nedu Ukraden tvrdi da u radu insistira na vojničkoj discipline, ali da poštuje njenu zahtjevnost, preciznost i taj njen despotski stav jer je ona i njena karijera za poštovanje. Naravno, tu je njeno obrazovanje i godine provedene na muzičkoj sceni. Nerijetko mu se dešava da mu kradu ideje koje prenose njegovi saradnici. No, čini se da njegovu neiscrpnu inspiraciju je naprosto nemoguće otuđiti. Kada radi ne voli sugerisanje onih koji traže uslugu mada je uvijek strpljiv i tolerantan, no jedino ga je Danijela Vranić nekada davno izbacila iz kolosijeka.

Rijaliti starlete koje se pojavljuju na Instagramu naziva zlom modelinga. Ili kako on reče pokušaj starletizma. Izdvaja Staniju koja je po njemu spoj biza i erotike. Dejan je imao i zdravstvenih problema koje je prevazišio kada je 2018. godine doživio moždani udar. Potom je operisao žuč pa onda korona i sve to mu je skinulo čak 50 kilograma. Dijeta koju je upražnjavao koštala ga je 10.000 eura.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šok u avionu

Ponosan je, kaže on, na svoj novi spot „Čaje, šukarije“ koje je radio za Hurricane kao i dva spota koje je radio za Suzanu Jovanović u Antaliji. Zapravo, to je turska mini serija. Priča da su Saša i Suzana sjajni saradnici, da je baš uživao u radu ali pri povratku su doživjeli šok u avionu kada se desila strašna turbulencija izazvana olujom i nevremenom. Njih troje su se u avionu držali za ruke i molili Boga da prežive. To će mu ostati noćna mora za cijeli život.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Draghi potvrđen u talijanskom Senatu

Mirza Selimović konačno priznao šta osjeća prema Milici Pavlović