in

NIKAD VEĆI BLAM: Zoricu Brunclik ismijavaju na društvenim mrežama

Slatka-Tajna.Eu

Zorica Brunclik nasjela je na trenutno aktuelnu foru sa društvenih mreža, te postala glavna “žrtva” tviteraša.

Jedna od glavnih zanimacija na društvenim mrežama jeste da se ispod slike neke manje poznate osobe izmisli srceparajuća priča i napiše “zašto mediji ne pišu o tome”. I dok većina zna za ovu foru, pjevačica Zorica Brunclik je nasjela i našla se na meti tviteraša.

Dok se oni koji koriste društvene mreže, veoma dobro zabavljaju u komentarima ispod ovakvih objava, oni koji slabo koriste društvene mreže ili ne prepoznaju likove sa slika, često se upecaju, te zaista povjeruju u viđeno. Tako je Zorica Brunclik na svom Instagram nalogu podijelila post u kojem se apelovalo na medije da pišu o “mladoj Romkinji, Miji Jovanović”.

-Mia Jovanović iz romskog naselja u Kragujevcu, osvojila je prvo mjesto na evropskom prvenstvu. Zašto nijedna televizija to nije objavila – pisalo je ispod slike Mije, ali ne Jovanović nego Kalife.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjećanja radi, Mia Kalifa je Libanka, koja je svjetsku slavu stekla u svijetu filmografije za odrasle, gdje je provela samo nekoliko mjeseci, nakon čega se povukla.

Naravno, to popularna pjevačica nije znala te je nasjela kako na propratni tekst, tako i na fotografiju Kalife, vjerovatno iz najbolje namjere.

(Express/Republika)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

POSLANICI NSRS-a ZAPOČELI NEIZVJESNO PUTOVANJE: Traže od Inzka izvještaj o radu i postavili rok od 90 dana

Intenzivnija saradnja za jačanje namjenske industrije