Categories: Estrada

MALO VIŠE I MALO MANJE by Jelena Govedarica: Atraktivna i seksepilna Indy Aradinović

****

Filmski djeluje iako je kombinacija sasvim ležerna i svakodnevna. To je upravo ta njena urođena seksepilnost. Insinuacija na Čarlston stil, fenomenalna! Figura super. Ovdje bi samo to “malo više” bila uska midi suknja koja bi više dočarala taj stil!

*****

Klasično, prefinjeno. Istakla je odličnu figuru. Čizme mi se jako dopadaju. Veoma lijepa žena. Ne bih ovdje ništa ni dodala ni oduzela.

***

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Svedeno kroz boju i jednostavno kroz krojeve. Rekla bih, obična kombinacija kojom se ističe odlična figura. Medjutim, njoj više pristaju svjetlije boje pa bih ovdje rekla “malo manje” tamnih nijansi, jedna svjetla kraća jaknica bi ovdje dala efekat odličan.

*****

Fenomenalno. Boja koja joj daje svježinu kao i kroj i materijal košulje. Džins koji daje odličan dojam u kompletu sa ovakvom košuljom. Ovdje bi nakit narukvice i efektne mindjuše bio to “malo više”, ali i ovako je odlično!

*****

Sportski na njen način, sa pretenzijom ka udobnosti i vedrini. Odličan i komplet i kaput, frizura daje dojam urednosti i to mi je fenomenalno! To “malo više” moglo bi biti da je obula i dublje ženske čizme (Timberland) ili takozvane “buce” (UGG…) isto bi to bilo top!

Redakcija

Recent Posts

Preprodajom 1,3 tone duhana oštetili proračun za više od 150.000 eura

Preprodajom 1,3 tone duhana oštetili proračun za više od 150.000 euraFoto: PU istarska / -Uskok…

1 sat ago

Iz Bajerna bljuju vatru: Sudija nam se izvinio

MADRID - Trener fudbalera Bajerna Tomas Tuhel okrivio je sudije za eliminaciju minhenskog kluba u…

1 sat ago

IVICA PULJIĆ, IZ WASHINGTONA: ‘Tri amigosa uskoro postaju bivši…’

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ip_sb_1.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ip_sb_1.jpg","caption":"Screenshot","bg":"333637"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ivica_sss.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ivica_sss.jpg","caption":"Screenshot","bg":"293542"}] Ivica Puljić, dugogodišnji dopinik Al Jazeere iz Washingtona, komentirao je odlazak Gabriela Escobara na…

3 sata ago

Nisam u lošem društvu, zar ne?

Nikola Jokić je po treći put u četiri godine MVP u NBA ligi. Fantastičan uspjeh…

3 sata ago

Kiflice sa sirom

Ako volite kiflice, u nastavku vam donosimo odličan recept za one punjene sirom. Sastojci Tijesto…

3 sata ago