in

MALO VIŠE I MALO MANJE by Jelena Govedarica: Atraktivna i seksepilna Indy Aradinović

Slatka-Tajna.Eu

****

Filmski djeluje iako je kombinacija sasvim ležerna i svakodnevna. To je upravo ta njena urođena seksepilnost. Insinuacija na Čarlston stil, fenomenalna! Figura super. Ovdje bi samo to “malo više” bila uska midi suknja koja bi više dočarala taj stil!

*****

Klasično, prefinjeno. Istakla je odličnu figuru. Čizme mi se jako dopadaju. Veoma lijepa žena. Ne bih ovdje ništa ni dodala ni oduzela.

***

Svedeno kroz boju i jednostavno kroz krojeve. Rekla bih, obična kombinacija kojom se ističe odlična figura. Medjutim, njoj više pristaju svjetlije boje pa bih ovdje rekla “malo manje” tamnih nijansi, jedna svjetla kraća jaknica bi ovdje dala efekat odličan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










*****

Fenomenalno. Boja koja joj daje svježinu kao i kroj i materijal košulje. Džins koji daje odličan dojam u kompletu sa ovakvom košuljom. Ovdje bi nakit narukvice i efektne mindjuše bio to “malo više”, ali i ovako je odlično!

*****

Sportski na njen način, sa pretenzijom ka udobnosti i vedrini. Odličan i komplet i kaput, frizura daje dojam urednosti i to mi je fenomenalno! To “malo više” moglo bi biti da je obula i dublje ženske čizme (Timberland) ili takozvane “buce” (UGG…) isto bi to bilo top!

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

NA POMOLU JE PREOKRET: Evo kakvo nas vrijeme očekuje do nedjelje

Muskov brat prodao dionice Tesle vrijedne 25,6 miliona dolara