in

Umislio da je veličina! Sloba misli da se izvukao: Evo koju pjesmu pjeva uz snimak korona žurke! Njemu smiješno a fanovima nije

Slatka-Tajna.Eu




Pevač Sloba Radanović priveden je pre tri dana kada je policija prekinula njegov nastup u jednoj beogradskoj kafani, a pevač je sada podelio snimak koji je nakon toga počeo da kruži društvenim mrežama.

U pitanju je, naime, montaža na kojoj je u prvom delu snimak iz jutarnjeg programa peva stihove “Ko sme meni bilo šta da zabrani”, a u drugom kako policija upada na korona žurku i čuje se kako viče “Zabranili”. Celu objavu je prokomentarisao uz emotikon koji “plaču” od smeha. Sloba je verovatno hteo da se našali na svoj račun, ali cela situacija nikako nije smešna.

Podsetimo, Radanović je bio na saslušanju u policiji, a zbog ove žurke, na kojoj je bilo znatno više ljudi nego što propisuju mere, privedene su dve osobe.

– Generalno, Sloba nema krivicu za to što se desilo. Ja kao menadžer zakazujem tezge. On po ugovoru nastupa gde dogovorim. Nastup je bio preko dana, kada je dozvoljen rad ugostiteljskih objekata. Priveden je na saslušanje – kazao je Goran Leka Lečić, Slobin menadžer.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










.

.

.

.

.

kurir.rs









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Šuman više nije selektor bh. rukometaša, Vujović potencijalni nasljednik

Joško Klisović, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba